Burhaniye'de Voleybol Coşkusu Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Voleybol Coşkusu Yaşandı

Burhaniye\'de Voleybol Coşkusu Yaşandı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kaymakamlık Kurumlar arası Atatürk Voleybol Turnuvası’nda Hacı Mustafa Müdüroğlu ve İlçe Tarım Karması şampiyon oldu.

05.06.2014 17:45

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Kaymakamlık Kurumlar arası Atatürk Voleybol Turnuvası'nda Hacı Mustafa Müdüroğlu ve İlçe Tarım Karması şampiyon oldu. Yaklaşık bir ay devam eden turnuvaya katılan 12 takım büyük heyecan yaşadı.

Kaymakam Osman Yenidoğan'ın öncülüğünde başlatılan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Karabıyık'ın koordinatörlüğünü yaptığı turnuvanın finalinde, Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu ve İlçe Tarım Karması ile Hürriyet Ortaokulu oynadı. Final maçının hakemliğini Fatma Müsait yaptı. Türbinleri dolduran öğrenciler de öğretmenlerine desk oldu. Hürriyet Ortaokulu'nu 3-1 mağlup eden Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu ve İlçe Tarım Karması turnuvanın şampiyonu oldu. Celal Toraman Anadolu lisesi ikinci, Burhaniye Anadolu Lisesi de üçüncü oldu. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan final maçının ardından dereceye giren takımlara kupaları verilirken, oyunculara da madalya takdim edildi. Ödüller, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy, Şube Müdürü Mehmet Karabıyık, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Keleş, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Karanfil Bilgin ve Bahçeşehir Koleji Lise Müdürü Rami Çetinel tarafından verildi. Milli Eğitim Müdürü Talat Toy, yaptığı konuşmada bütün takımlara teşekkür etti. Toy, turnuvada büyük heyecan yaşandığını anlattı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Voleybol Coşkusu Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement