Burhaniye'den Deprem Bölgesine Yardımlar Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'den Deprem Bölgesine Yardımlar Devam Ediyor

Burhaniye\'den Deprem Bölgesine Yardımlar Devam Ediyor

Kahramanmaraş’ın merkezinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin ardından Burhaniye Belediyesi’nin düzenlediği afet yardım kampanyası, belediye personeli ve gönüllülerin çalışmalarıyla devam ediyor. Deprem felaketinin üçüncü gününde de Burhaniye’den TIR'lar, deprem bölgesine doğru yola çıktı.

08.02.2023 19:57  Güncelleme: 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın merkezinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin ardından Burhaniye Belediyesi'nin düzenlediği afet yardım kampanyası, belediye personeli ve gönüllülerin çalışmalarıyla devam ediyor. Deprem felaketinin üçüncü gününde de Burhaniye'den TIR'lar, deprem bölgesine doğru yola çıktı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bugün öğlen saatlerinde Burhaniye'den deprem bölgesine gönderilen 2 adet iş makinesinin ardından 2 iş makinesi daha olmak şoför ve operatörler ile birlikte enkaz kaldırma çalışmalarına katkı sağlamak üzere yola çıktı.

10 PERSONEL DAHA YOLA ÇIKTI

Burhaniye Belediyesi personellerinden AFAD eğitimi almış gönüllü 10 kişi daha çalışmalara destek vermek üzere yine bugün uğurlandı. Günün birlik olma ve tek yürek olma günü olduğunu vurgulayan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, "Gözümüz, kulağımız deprem bölgesinde. Tüm Burhaniye halkına teşekkür ediyoruz. Yardım kampanyamız devam edecek. Birlik olarak yaralarımızı saracağız" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Burhaniye'den Deprem Bölgesine Yardımlar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement