Bursa'da Kur'an Ziyafeti - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Kur'an Ziyafeti

Bursa\'da Kur\'an Ziyafeti

Bursa'da Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı'nca her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası', Kur'an-ı Kerim ziyafeti ile başladı.

30.09.2012 18:20

Bursa'da Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı'nca her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası', Kur'an-ı Kerim ziyafeti ile başladı.

Nilüfer Mevlana Camii'nde Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kur'an ve ezan ziyafeti düzenlenirken, programa Nilüfer İlçe Müftüsü Durmuş Ayvaz'ın yanı sıra yoğun bir cemaat katıldı. Bursa Mevlana Camii İmamı Oktay Çakmur, "Bu yıl da camimizin yeni ve sadece iç kısmının tamamlanmış olması nedeniyle, Nilüfer Müftülüğümüz ve Mevlana Cami Derneği'nin organizasyonu ile bir Kur'an ve ezan ziyafeti tertip ettik. Camimizin böylelikle insanlara duyurulması, bittiğinin anlatılması ve bazı eksiklerinin de karşılanması adına hayırseverlerin ilgisini çekmek üzere böyle bir program tertip etik. Nilüfer Müftülüğümüz bu haftanın açılışını buradan yaptı. Etkinliğimize katılan Türkiye'de Kur'an-ı Kerim ve ezan okuma yarışmalarında derece yapmış hafızlarımıza ve programa destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen programa, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Türkiye 1.'si İstanbul Nakipoğlu, Kur'an Kursu Öğretmeni Sefa Taşkesenlioğlu, Şehzadebaşı Camii İmam-Hatibi Ercan Çakıroğlu, Hafız Aziz Hardal, Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Türkiye 1.'si Bursa Mihraplı Camii İmamı Kurra Hafız Musa Coşkun, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Türkiye 3.'sü U.Ü.İlahiyat Fak.Öğretim Görevlisi M. Şevket Öztürk, 2011 Yılı Ezanı Güzel Okuma Türkiye 1.'si Kastamonu Kuzeykent Ulu Cami Müezzin-Kayyımı Kadir Demirci, 2009 Yılı Ezanı Güzel Okuma Türkiye 1.'si İstanbul Çinili Camii Müezzin-Kayyımı Dursun Şahin ve 2011 Yılı Ezanı Güzel Okuma Türkiye 3.'sü Bursa Mevlana Camii İmamı Oktay Çakmur katılırken, cemaate de eşsiz Kur'an ve ezan ziyafeti sunuldu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa'da Kur'an Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement