Bursa'da, "Tehlikeli Atık Yönetimi" - Son Dakika
Yerel

Bursa'da, "Tehlikeli Atık Yönetimi"

Bursa Büyükşehir Belediyesinin, vatandaşların atık yönetimi konusunda bilinçlendirilmesine yönelik çalışmalara aralıksız devam ettiği bildirildi.

15.02.2012 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesinin, vatandaşların atık yönetimi konusunda bilinçlendirilmesine yönelik çalışmalara aralıksız devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi, Marmara Bölgesi'nde hizmet veren tehlikeli atık bertarafçısı İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme A.Ş.'nin (İZAYDAŞ) düzenlediği panele destek verdi.

'Temiz Çevre, Temiz Toplum' ilkesiyle çalışmalarına yön veren İZAYDAŞ tarafından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) toplantı salonunda hayata geçirilen programda, Bursa'da atık yönetimi ve atık sektörüne yönelik yapılan tüm çalışmalar değerlendirildi.

Panelde, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığında görevli Çevre Yüksek Mühendisi Hatice Ünlü "Bursa'da Atık Yönetimi" konulu sunum yaptı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde görevli Çevre Mühendisi Serhan Akar mevzuat, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise firma olarak uyguladıkları atık yönetim sistemleriyle tesisteki iyileştirme çalışmaları konularında katılımcıları bilgilendirdi.

Panelin sonunda, programa destek veren kurum yetkililerine plaket verildi.

- BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'da, 'Tehlikeli Atık Yönetimi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement