Büyükşehir Belediye Meclisinde Seçim - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediye Meclisinde Seçim

Büyükşehir Belediye Meclisinde Seçim

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi, nisan ayı ilk birleşimini gerçekleştirdi.

09.04.2012 16:29

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi, nisan ayı ilk birleşimini gerçekleştirdi. Toplantıda gündem maddeleri oylanırken, encümen ve komisyon üyeleri seçimi yapıldı.

Büyükşehir Belediye Meclisi, nisan ayı ilk toplantısını Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ünsal Göksen başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda 52 gündem maddesi oylanırken, ilk gündem maddesini encümen ve komisyon üyelikleri seçimi oluşturdu. Encümen üyeliklerine 17'şer oy ile Ünsal Göksen, Seydi Battal Aksu, Yılmaz Türk, Sait Kılıç ve Süphan Ceylan seçildi. Encümen üyeliği seçimi gizli oylama ile yapılırken, komisyon üyeleri açık oy usulü ile belirlendi. Komisyonlar ve komisyonları oluşturan isimler şöyle;

Plan ve Bütçe Komisyonu: Abdülcebbar Özkara, Kamber Kurt, Ümit Buzul, Selami Yetkinşekerci, Ruhi Karadağ. İmar ve Bayındırlık Komisyonu: Mehmet İhsan Tahmazoğlu, Rıdvan Fadıloğlu, Bekir Öztekin, Ünsal Göksen, Murat Özgüler, Birol Ülger, Mehmet Sucu. Estetik Komisyonu: Hüseyin Güzel, Erhan Can, Erhan Filik, Birol Ülger, Fatma Çamdöker. Hukuk Komisyonu: Kamber Kurt, Seydi Battal Aksu, Abdülcebbar Özkara, Mahmut Bozoğlan, Ruhi Karadağ. Çevre ve Sağlık Komisyonu: Yılmaz Türk, Mahmut Bozoğlan, Hüseyin Güzel, Müslüm Yüksel, Fatma Çamdöker. Ulaşım Komisyonu: Selami Yetkinşekerci, Ümit Buzul, Hüseyin Güzel, Erhan Filik, Hurşin Yıldırım. Eğitim Komisyonu: Süphan Ceylan, Erhan Can, Sait Kılıç, Erhan Filik, Mehmet Sucu. Tarife Komisyonu: Müslüm Yüksel, Mehmet Bozoğlan, Kamber Kurt, Sait Kılıç, Hurşit Yıldırım.

Büyükşehir Belediye Meclisi nisan ayı ikinci toplantısının 13 nisan Cuma günü yapılacağı bildirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediye Meclisinde Seçim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement