Büyükşehir İftar Sofrası Alanya'da - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir İftar Sofrası Alanya'da

Büyükşehir İftar Sofrası Alanya\'da

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında her gün farklı mahallelere taşıdığı iftar sofrasını Alanya'ya taşıdı.

15.07.2013 11:04

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında her gün farklı mahallelere taşıdığı iftar sofrasını Alanya'ya taşıdı. Alanyalıların yoğun ilgi gösterdiği iftarda Başkan Mustafa Akaydın yemek dağıttı.

Alanya Kapalı Cuma Pazarı'nda kurulan iftar sofrasına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Gazipaşa Belediye Başkanı Cem Burak Özgenç ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar sofrasına yerli ve yabancı turistler de ilgi gösterdi. Başkan Mustafa Akaydın, iftara gelen vatandaşlarla sohbet ederek, hayırlı Ramazan diledi.

Başkan Akaydın ve CHP İl Başkanı Devrim Kök, yemek stantlarının başına geçerek vatandaşlara yemek dağıttı. İftardan sonra ise dualar okundu. Alanyalılara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, "Sizlerle beraber olmaktan mutluyum. Allah dualarını kabul etsin. Böyle günler Müslüman alemi için çok önemli. Tüm Müslüman alemine kardeşlik, dostluk, birlik, beraberlik ve huzur diliyorum. Bundan sonra Bütünşehir yasasıyla Alanyalılar ile daha sık bir araya geleceğiz. Sizin sorunlarınız ile daha yakından ilgileneceğim" dedi. Vatandaşlar, ilk kez Alanya da iftar sofrası kuran Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir İftar Sofrası Alanya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement