Çanakkale Ticaret Borsası Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Ticaret Borsası Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Çanakkale Ticaret Borsası Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Çanakkale Ticaret Borsası ailesi, geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde biraraya geldi.

25.06.2015 12:58

Çanakkale Ticaret Borsası ailesi, geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde biraraya geldi.

Bir restoranda gerçekleştirilen iftar yemeğine; Yemeğe Vali Yardımcısı Mustafa Tüysüzoğlu, ÇTB Başkanı Kaya Üzen, SGK Müdürü Basri Tümsek, Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, İl Kültür Turizm Müdür Kemal Dokuz ve İl Defterdarı Mustafa Işık'ın yanı sıra birçok kurum müdürü ve borsa üyesi katıldı.

Ailelerle birlikte yenen iftar yemeğinde açılış konuşması yapan Başkan Kaya Üzen, "Borsa olarak, kadim değerlerimize, her ortamda, her ne şekilde olursa olsun sahip çıkmayı, asli vazifemiz olarak gördük. Bu doğrultuda, iş dünyası olarak iftar programlarına öncülük ettik. Bu düşünceyle, bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz iftar yemeklerimizi tüm ilçelerimizde düzenleyerek üyelerimiz ile İftar sofralarının etrafında inşa edilen manevi köprülerle bir araya gelip; firmalarımızın, markalarımızın, ilimizin ve ülkemizin gelişmesi adına yapılması gerekenleri hep beraber istişare etmekteyiz dedi.

Başkan Üzen yakın zamanda gerçekleştirdiğimiz 2015 Milletvekili Seçim sonuçlarının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek seçim sonuçları ile ilgili Demokrasi tarihimizin en yüksek oranlarından biriyle genel seçimlere katılan Milletimiz, büyük bir olgunlukla iradesini sandıkta göstermiştir. Böylece Türkiye güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur" dedi.

İftar yemeğinin sonuna doğru masaları dolaşarak herkese teşekkür eden Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen ve Yönetim Kurulu üyeleri misafirleri masa masa ziyaret ederek, sohbet ettiler. İftar yemeği güzel ve anlamlı bir dua ile son buldu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale Ticaret Borsası Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement