Çatom'un Bahar Şenliği'ne Öğrencilerden İlgi - Son Dakika
Yerel

Çatom'un Bahar Şenliği'ne Öğrencilerden İlgi

Çatom\'un Bahar Şenliği\'ne Öğrencilerden İlgi

Şırnak Çok Amaçlı Toplum Merkezi'nin (ÇATOM) Cizre'de düzenlediği "Bahar Şenliği"ne öğrenciler büyük bir ilgi gösterdi.

22.04.2012 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak Çok Amaçlı Toplum Merkezi'nin (ÇATOM) Cizre'de düzenlediği "Bahar Şenliği"ne öğrenciler büyük bir ilgi gösterdi.

Şırnak Çatom Merkezi ve Cizre Çatom Merkezi Müdürlüğü'nün birlikte Metin Bostancıoğlu İlköğretim Okulu'nda düzenlediği "Bahar Şenliği" etkinliğine öğrenciler büyük bir ilgi gösterdi. Şırnak Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) Müdürlüğü, öğrencilerin arasındaki iletişimi daha ileriye taşımak ve dayanışmayı sağlamak için Cizre Metin Bostancıoğlu İlköğretim Okulu konferans salonunda öğrencilere yönelik "Bahar Şenliği" düzenledi. Etkinliğe Kurum Müdürü olarak İlçe Emniyet Müdürü Ali Aydın Akkoca ve Öğretmen

evi Müdürü Nuri Zeren ile birlikte çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilere yönelik Metin Bostancıoğlu İlköğretim Okulu'nda düzenlenen "Bahar Şenliği"nde kısa bir konuşma yapan Şırnak Çatom yetkilisi Süheyla Ayan, güneşin buz tuttuğu bir coğrafyada insanların mutsuz ve umutsuz olduğu şu günlerde bir nebzede olsa insanları mutlu etmek için burada bulunduklarını söyledi. Ayan, "Her yenibahar yeni bir doğuş ve yeni bir diriliştir. Doğa renga renk giysilerini giyerken insanlarda cümbüşün içinde hayat buluyor.

Yeni aşklar, yeni atılımlar ve yeni umutlar buna bir başlangıç olduğunu ifade eden Ayan, öğrencilerin bir günlükte olsa morallerinin yükselmesine, oyunlar ve canlı müzik eşliğinde eğlenmelerini sağlamak için düzenlediğimiz bu etkinliğin amacına ulaşacağını düşünüyorum" dedi.

Şırnak ve Cizre Çatom Merkezlerinin birlikte organize ettiği "Bahar Şenliği" Anadolu Kadınını anlatan slayt gösterimi ile başladı. Etkinlik komedi tiyatro gösterimi, şiirlerin okunması ile devam etti. Akabinde ise sahneye çıkan Koma Nopelda Müzik gurubu ile Cizreli Ses Sanatçısı Mesut Ciziri'nin seslendirdiği canlı müzik eşliğinde öğrenciler ve katılımcılar doyasıya eğlenmenin tadını yaşadı.

ÇATOM merkezlerinin öğrencilere yönelik organize ettiği "Bahar Şenliği"ne Cizre İlçe Emniyet Müdürü Aydın Koca ve Cizre Öğretmenevi Müdürü Nuri Zeren'in dışında hiçbir Kamu yetkilisinin katılmaması dikkat çekti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çatom'un Bahar Şenliği'ne Öğrencilerden İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement