Çelikhan'a Yeni Atanan Öğretmenlere Onur Yemeği - Son Dakika
Yerel

Çelikhan'a Yeni Atanan Öğretmenlere Onur Yemeği

Eğitim Bir-Sen Çelikhan İlçe Başkanlığı tarafından Çelikhan İlçesine yeni atanan öğretmenlere onur yemeği verdi.

16.11.2014 14:28

Eğitim Bir-Sen Çelikhan İlçe Başkanlığı tarafından Çelikhan İlçesine yeni atanan öğretmenlere onur yemeği verdi.

Sürgü'de bulunan özel bir tesiste verilen onur yemeğine Adıyaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, Eğitim Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kenan Yıldırım, Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci, Eğitim Bir-Sen Çelikhan Şube Başkanı Mehmet Kaya yönetim kurulu üyeleri ve yeni atanan öğretmenler katıldı.

Malatya- Adıyaman kardeştir diyen Eğitim Bir- Sen Malatya Şube Başkanı Kenan Yıldırım, "Birlikte olmak göçlü olmaktır. Doğruluk hak ve adaletli nesillerin yetişmesinde ve örgütlü toplumun temeli eğitimdir" şeklinde konuştu.

Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gafari İzci,ise konuşmasında, "Eğitimde mazeret olmaz. Yirmi bir yıldır sendika üyesiyim on yıldır başkanlık yapıyorum bu güne kadar hiç ve hiç eğitimle ilgili toplantılarıma mazeret göstermedim, çünkü eğitim fedakarlık ister. Yeni ataması yapılan arkadaşlar öğretmenlik zor sanattır fakat mühim olan zoru başarmaktır hepinize başarılar diliyorum sendikalı olmak iyidir toplumu ilgilendiren her şey biz ide ilgilendirir" dedi.

Eğitim Bir-Sen Çelikhan Şube Başkanı Mehmet Kaya, bütün katılımcılara teşekkür ederek, ilçeye yeni ataması yapılan öğretmenlere Kelebeğin Rüyası adlı kitabı hediye ederek çalışma hayatlarında başarılar diledi, Yemek sonunda Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı sonuçlarında ilk ona giren öğrencilere ödüller verildi. Sınavda birinci ikinci ve üçüncüye çeyrek altın, ve başarılı yedi öğrencilerin her birine 100 TL hediyelerini verdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikhan'a Yeni Atanan Öğretmenlere Onur Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement