CHP Aday Eğitim Toplantısı - Son Dakika
Yerel

CHP Aday Eğitim Toplantısı

CHP Aday Eğitim Toplantısı

CHP Adana İl Sekreteri Nadir Mayaoğlu, "Demokrasilerde halk tüm yanlışları denedikten sonra doğru olanı mutlaka bulur."

22.09.2013 15:50

CHP Adana İl Sekreteri Nadir Mayaoğlu, "Demokrasilerde halk tüm yanlışları denedikten sonra doğru olanı mutlaka bulur. Şimdi Türkiye bu durumdadır" dedi.

Mayaoğlu, Adana Anemon Otel'de gerçekleştirilen aday eğitim toplantısında, "Meselemiz kimin aday olacağı değil, meselemiz Türkiye'nin kurtuluş mücadelesidir. tüm bu çalışmalar böyle değerlendirilmelidir" ifadesini kullandı.

Mayaoğlu, hükümetin uygulamalarının ve demokrasiye yaklaşımının orta çağı çağrıştırdığını ileri sürüp, şöyle devam etti:

"Arkadaşlar bu zihniyet meselesidir. Halk hükümetinden korktuğu zaman tiranlık, hükümet halkından çekindiği zaman özgürlük vardır. Bu zihniyeti bizler hayata geçirmek zorundayız. Demokrasilerde halk tüm yanlışları denedikten sonra doğruları bulur. Şimdi Türkiye bu durumdadır. Tüm yanlışlar denendi, doğru olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Türkiye'yi yönetmesidir. Tam da şimdi CHP zamanıdır. Halkımız gerçekleri görmüştür. Seçim sonuçları bu düşüncemizin göstergesi olacaktır."

Eğitim toplantılarının 3. etabında Dr. Özcan Gariboğlu, Bekir Ödemiş (Ürgüp Eski Belediye Başkanı), Dursun Bulut (PM Üyesi), Tarık Şengül (ODTÜ Öğretim Üyesi), Necla Kılıç (Şehir Planlamacısı), Ethem Cankurtaran (Eski Milletvekili)

Prof. Dr. Burhan Şenatalar (PM Üyesi) iki gün boyunca çeşitli konularda adaylara bilgiler verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Aday Eğitim Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement