CHP Araban İlçe Başkanı Kayacı Oldu - Son Dakika
Yerel

CHP Araban İlçe Başkanı Kayacı Oldu

CHP Araban İlçe Başkanı Kayacı Oldu

Gaziantep'te, tek liste ile gidilen CHP Araban İlçe Kongresi'nde yeni başkan Mustafa Kayacı oldu.

11.04.2012 18:05

Gaziantep'te, tek liste ile gidilen CHP Araban İlçe Kongresi'nde yeni başkan Mustafa Kayacı oldu.

Araban ilçesi Besni Caddesi'ndeki Bağlıcalılar Kıraathanesi'nde düzenlenen kongreye; CHP Gaziantep İl Başkanı Ali Peri, CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, eski CHP Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz, eski Devlet Bakanı Mustafa Yılmaz, eski CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, eski Turizm Bakanı Abdükadir Ateş, eski CHP Gaziantep Milletvekili Ahmet Yılmazkaya, eski Belediye Başkanı Ahmet Yılmaz, CHP Yavuzeli İlçe Başkanı Şahabettin Keskin, CHP Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyesi Muhtar Akçabay, CHP Araban Gençlik Kolları Başkanı Murat Özdemir ile delegeler ve partililer katıldı.

İl Başkanı Ali Peri, kongre öncesi Arabanlı delege ve partililere hitaben yaptığı konuşmada, "Ardıl Barajı, 1960'lı yıllardan beri yapıldı-yapılacak diye sık sık gündeme geliyor ama barajın yapıldığı yok. Ardıl Barajı'nı da Çat Boğazı Baraj'ını da CHP olarak iktidara geldiğimizde biz yapacağız ve bizim iktidarımızda yapacağımız Ardıl ve Çat Boğazı Barajlarıyla Araban Ovası'nı suyla buluşturacağız" dedi.

Eski Devlet Bakanı Mustafa Yılmaz ise, "Bakanlığım ve siyasi hayatım döneminde Arabanlılarla birlikte ilçemize çok güzel hizmetler verdim. Benim, siz Arabanlılarda, siz Arabanlıların da bende çok emeğiniz var. Ben artık siyasette adaylığı bırakıyorum, hiçbir yere aday olmayacağım ama hep partili olarak sizlerin hizmetinizde olacağım" diye konuştu.

AK Parti Araban İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu ve yönetimi, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve meclis üyeleri, Elif Belde Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu ve meclis üyeleri, Araban MHP İlçe Başkanı Zayiddin Karakoza, Araban Ziraat Odası Başkanı Mehmet Doğan, Araban Şoförler Odası Başkanı Cengiz Yıldız ve eski Araban Belediye Başkanı Bekir İnci de toplantı öncesi kongrenin yapıldığı kıraathaneye gelerek, "Hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen kongrede kullanılan 50 oyun 2'si geçersiz sayılırken, yeni başkan Mustafa Kayacı ve yönetimi geçerli 48 oyun tamamını aldı.

CHP Araban İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Kayacı, "Kongremize katılan herkese teşekkür ederim. CHP Araban İlçe Başkanı olarak ilçe merkezi ve köylerinde CHP'yi birinci parti yapmak için gece gündüz çalışacağım. Önümüzdeki yerel seçimlerde Araban Belediyesi ile ilçeye bağlı Elif Belde Belediyesi'ni almak için yoğun çalışmalarıma bugünden itibaren başlıyorum" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Araban İlçe Başkanı Kayacı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement