CHP'de 18 Aday Adayı Temayüle Katılacak - Son Dakika
Yerel

CHP'de 18 Aday Adayı Temayüle Katılacak

CHP\'de 18 Aday Adayı Temayüle Katılacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, 7 Mart’ta gerçekleştirilecek olan temayüle 18 aday adayının katılacağını dile getirdi.

02.03.2015 14:42

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, 7 Mart'ta gerçekleştirilecek olan temayüle 18 aday adayının katılacağını dile getirdi.

CHP merkez ve ilçelerde kuracağı sandıklar ile tüm üyelerinin aday belirleme noktasındaki görüşüne başvuracak. Adıyaman genelinde CHP'ye üye yaklaşık 7 bin kişi en 2, en fazla 4 adayı tercih ederek temayülde oy kullanacak.

Kura çekimi sonrasında sırasıyla Selçuk Tabak, Nusret Tunç, Abdurrahman Tutdere, Mehmet Uçar, Fatma Uluğbey, Songül Varki Yıldırım, Zeynal Aslan, Müslüm Aslanoğlu, Zeynal Bakır, Ali Murat Bilgiç, Karip Bozkurt, Bilal Doğan, Mehmet Doğan, Mehmet Karahan, Şevket Köse, Celal Kürkoğlu, Zeynep Saya ve Sıdık Şahin listede yer alacak.

CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, merkez ilçede 9 sandık, Gölbaşı, Besni ilçelerinde 3, Kahta ilçesinde 2, diğer ilçelerde ise 1 sandık kurulacağını aktararak, "7 Mart günü sabah 8.00 ile 17.00 arası gizli oy ile ve tüm üyelerin katılımı ile her üye en az 2 en fazla 4 kişiyi tercih edecek şeklinde oylarını kullanacak. Sonuçlar aynı yerde kurulan sandık kurulları tarafından sayılarak birleştirme tutanakları ile açıklanacak. Açıklanan liste genel merkeze iletilecek. Parti gözetiminde yapılacak olan seçimlere 7 bin civarında üyesi olan partimiz üyelerinin yoğun katılım sağlaması bekleniyor" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'de 18 Aday Adayı Temayüle Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement