CHP'den Mgtc'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP'den Mgtc'ye Ziyaret

CHP\'den Mgtc\'ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirterek 1 Kasım’da Türkiye’yi düzlüğe çıkartabilecek bir yapının oluşması adına ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini söyledi.

21.09.2015 17:12

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirterek 1 Kasım'da Türkiye'yi düzlüğe çıkartabilecek bir yapının oluşması adına ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini söyledi.

1 Kasım 2015 erken genel seçimler öncesi seçim çalışmalarına başlayan CHP'de Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, beraberinde eski milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'un oğlu olan 2.sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu ile birlikte Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'ni (MGTC) ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak söz alan Cemiyet Başkanı Mikail Pelit, Aslanoğlu isminin kendileri için çok şey ifade ettiğini belirterek, "Mevlüt Aslanoğlu, Malatya'nın her karışında emeği olan bir isim. Sayın Erdem Aslanoğlu'nun da bu nedenle bizim yanımızda çok ayrı bir yeri vardır" dedi.

Daha sonra söz alan CHP Milletvekili Adayı Erdem Hüsnü Aslanoğlu'da rahmetli babasının, Malatya aşkı ve sevgisiyle her zaman hizmet üretmeye çalıştığını belirterek, "İnşallah ben de babam gibi Malatya'ya hizmet etme fırsatı yakalarım" diye konuştu.

Babasının taşıdığı bayrağı daha yükseklerde dalgalandırmanın en büyük amacı olduğunu ifade eden Aslanoğlu, "Eğer ben onun kadar çalışmazsam, onun kadar Malatya sevgisiyle dolu olmazsam, Malatya'ya sahip çıkmazsam ben o isme ihanet etmiş olurum" dedi.

Cemiyet Başkanı Mikail Pelit'in Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulu üyeliğine seçilmesini de tebrik eden Aslanoğlu, seçilse de seçilmese de bundan sonraki hayatında Malatya'ya önemli hizmetler yapmak istediğini dile getirdi.

Son olarak söz alan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, erken seçime gidilen bir süreçte Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini ifade etti. Her gün şehit haberlerinin geldiği ve terörün arttığı bugünlerde erken seçime gidileceğini belirten Kiraz, "Biz CHP olarak sağduyulu bir anlayış ile 1 Kasım'da gerçekten ülkenin bu sıkıntılardan kurtarabilecek bir yapının oluşması noktasında, huzur ortamının oluşması adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'den Mgtc'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement