CHP Düzce Milletvekili Adayı Çalmadık Kapı Bırakmıyor - Son Dakika
Yerel

CHP Düzce Milletvekili Adayı Çalmadık Kapı Bırakmıyor

CHP Düzce Milletvekili Adayı Çalmadık Kapı Bırakmıyor

CHP Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber ve teşkilat üyeleri, Düzce Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Bakan’ı ziyaret etti.

07.10.2015 17:35

CHP Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber ve teşkilat üyeleri, Düzce Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Bakan'ı ziyaret etti.

CHP Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber seçmenle buluşmaya devam ediyor. Gündüz kurum ziyaretleri akşamda köylere giden seçmenle buluşan Teber bu kapsamda Küçük Sanayi Siteyi yönetimi ziyaret etti. CHP'nin herkesin güvenle yatırım yapabileceği, emeğinin karşılığını alabileceği, her yurttaşın yüksek becerilere sahip olabileceği, bilgi ve teknolojiye erişebileceği bir Türkiye inşa etme kararlığında olduğunu işaret eden Teber, "CHP iktidarında, ülkemiz yurttaşlarımızın yalnızca siyasi değil, ekonomik olarak da özgür olacağı bir düzene kavuşacaktır. Ekonomik kalkınmada yalnızca toplam geliri artırmayı değil, insani gelişmeyi de hedefleyeceğiz. Gelir adaletsizliklerine son vereceğiz. İşsizlikle etkin şekilde mücadele edecek, tüm yurttaşlarımıza iş olanağı oluşturacağız. Nitelikli iş gücünü yaratacak ve nitelikli işlerle buluşturacağız. Gençler ve kadınlar başta olmak üzere tüm yurttaşlarımızın, ekonomik hayata ve üretime katılmasına fırsat sağlayacağız" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Düzce Milletvekili Adayı Çalmadık Kapı Bırakmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement