CHP Edirne İl Başkanı Bozkurt: "Aday Adaylarımız Çalışmalarını Devam Ettiriyor" - Son Dakika
Yerel

CHP Edirne İl Başkanı Bozkurt: "Aday Adaylarımız Çalışmalarını Devam Ettiriyor"

CHP Edirne İl Başkanı Bozkurt: "Aday Adaylarımız Çalışmalarını Devam Ettiriyor"

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, CHP Edirne Milletvekili Aday Adaylarının çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

23.02.2015 17:39

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, CHP Edirne Milletvekili Aday Adaylarının çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

13 kişinin milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu anımsatan Bozkurt, ilerleyen tarihe kadar başvuruların çoğalacağını düşündüklerini söyledi. Bozkurt, "Geçtiğimiz genel seçimlerde 28 adayımız başvuru yapmıştı. Yine bu rakamlara ulaşacağımızı düşünüyorum. Aday adayı olan arkadaşlarımız ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor. Tabi ki yeni gelen arkadaşlarımız var, parti içinden emekli ve memur kesimden gelen ve istifasını veren arkadaşlarımız var. Ama partimizin bir tüzüğü ve hiyerarşisi vardır. Aday adaylarının resmi başvurulardan sonra il başkanlığında basın açıklamalarını yapacaklarını düşünüyorum" dedi.

"PAZARTESİ GÜNÜ DİSİPLİN KURULU SONUÇLARI AÇIKLANACAK"

Yüksek Disiplin Kurulu'nun geçtiğimiz hafta toplandığını dile getiren Bozkurt, "Önümüzdeki Perşembe günü bir daha toplanacaklar, zannediyorum Pazartesi günü net cevap gelecek ve adalet yerini bulacaktır diye düşünüyorum. Haklı olanlar kalacak, haksız olanlar gidecek. Bazı sebeplerden veya farklı düşüncelerle başka partiye giden arkadaşlarımızın da partiden ayrılacaklarını düşünüyorum" ifadelerini kaydetti.

Süleyman Şah Türbesine yapılan Şah Fırat operasyonunu da değerlendiren Bozkurt, "Zafer dedikleri operasyonda Başçavuş Halit Avcı'ya Allah rahmet eylesin diyorum, ailesine sabırlar diliyorum. Türkiye'nin bunu sanal alemde ve ulusal basında da izlediğini düşünüyorum. Cumhuriyet tarihinde kaybedilen yer olarak tarihe geçeceğine inanıyorum" ifadelerine kullandı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Edirne İl Başkanı Bozkurt: 'Aday Adaylarımız Çalışmalarını Devam Ettiriyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement