CHP İl Başkanı Karasu Olaylara Tepki Gösterdi - Son Dakika
Yerel

CHP İl Başkanı Karasu Olaylara Tepki Gösterdi

CHP İl Başkanı Karasu Olaylara Tepki Gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu, dün Sivas Demir Çelik A.Ş.(SİDEMİR) çalışanlarının eyleminde meydana gelen olaylara tepki gösterdi.

22.12.2012 17:24

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu, dün Sivas Demir Çelik A. Ş. (SİDEMİR) çalışanlarının eyleminde meydana gelen olaylara tepki gösterdi.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen CHP İl Başkanı Ulaş Karasu, dün 3 aydır maaşlarını alamadıkları iddiasıyla eylem yapan SİDEMİR işçilerinin yanlarında olduklarını dile getirdi. Karasu, "Sivas kamuoyu SİDEMİR işçilerinin eylemlerine tanık oldu. 3 aydır maaş alamayan işçiler, dün de haklı taleplerini dile getirdikleri için işyerine alınmadılar. İşte bu özelleştirmenin sonucudur. Bugün demir çelikte yaşananların, yarın özelleştirildikten sonra Kangal Termik Santrali'nde yaşanacağı aşikardır. SİDEMİR emekçilerinin mağduriyetleri yetmezmiş gibi bir de polis müdahalesine maruz kalarak biber gazı yemişlerdir. Aralarında hastanelik olanlar olmuştur" diye konuştu.

Karasu, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak dün de ezilenin, emekçinin yanındaydık, bugün de yanındayız, yarın da yanında olacağız" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP İl Başkanı Karasu Olaylara Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement