CHP İşçi Bayramını İşçilerle Kutladı - Son Dakika
Yerel

CHP İşçi Bayramını İşçilerle Kutladı

CHP İşçi Bayramını İşçilerle Kutladı

CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Muharrem Ekici, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün bu yıl bayram havasında kutlanamadığını belirtti.

02.05.2013 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Muharrem Ekici, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün bu yıl bayram havasında kutlanamadığını belirtti.

CHP'li Ekici, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçedeki bir üzüm işletmesini ziyaret ederek, burada çalışanlara karanfil dağıttı. İlçe Başkanı Ekici, alın teriyle çalışan tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutladığını belirtti. Bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün yasak ve baskı politikaları nedeniyle bayram havasında kutlanamadığını ileri süren Ekici, şöyle dedi: "Böylesi bayramlar, emeğin kutsallığının vurgulanması bakımından önem taşıyor. Tabi ki bayramlar bayram tadında kutlanmalı, hak ve talepler demokratik kurallar içinde en güzel biçimde ortaya konmalıdır. Ancak ne yazık ki dün Taksim'de devlet, millete bu bayramı yaşatmadı. Taksim, bayram yeri değil, yangın yerine döndü. İşçiye ve emekçiye verilen değerin hangi boyutta olduğunu bir kez daha gördük."

Türkiye'de sosyal devlet anlayışının bir sonucu olarak işçilerin insanca yaşayabileceği ortamların oluşturulması gerektiğini sözlerine ekleyen Ekici, "Ülkemizde emeği ile geçinmeye çalışanların büyük sorunları olduğu ortadadır. Bu sorunların bir an önce çözülmesi en büyük dileğimizdir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP İşçi Bayramını İşçilerle Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement