CHP Kdz Ereğli'de Aday Listeleri Teslim Edildi - Son Dakika
Yerel

CHP Kdz Ereğli'de Aday Listeleri Teslim Edildi

CHP Kdz Ereğli\'de Aday Listeleri Teslim Edildi

Zonguldak Kdz. Ereğli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi aday listesini İlçe Seçim Kurulu'na teslim etti.

18.02.2014 16:10

Zonguldak Kdz. Ereğli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi aday listesini İlçe Seçim Kurulu'na teslim etti.

Buna göre, belediye başkan adayları şu isimlerden oluştu: Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Kandilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Aydın, Gülüç Belediye Başkan Adayı Mustafa Gökhan Demirtaş, Ormanlı Belediye Başkan Adayı Fikri Turan.

Belediye Meclisi aday listesinde; Güler Demiroğlu, Özkan Özyağcı, Nur Oğuz, Nezih Anıl, Sibel Yıldız, Fehmi Karaarslan, Cumhur Nalcı, Kemal Özer, Adil Ateş, Osman Yavuz, Şerif Sertan Ocakçı, Serkan Yalçın, Coşkun Öztürk, Fikret Fota, Mustafa Başhan, Yılmaz Partlak, Naciye Tozkoparan, Güven Demir, Gökhan Ünlü, Özgür Edoğan, Mürşide Ateş, Sevdakar Aras, Canan Yaldız, Emine Burcu Akın, Arzu Yazıcı, Burak Karaarslan, Özgen Elmasay, Emrah Yıldız, İl Genel Meclisi aday listesinde ise Ahmet Ayhan Özçelik, Sadettin Arslan, Kenan Gündoğdu, Engin Güner, Fahrettin Donat, Sinan Durdu isimleri yer aldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Kdz Ereğli'de Aday Listeleri Teslim Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • öz chp li: Evet, 31 Mart 2014 ü şimdiden görüyorum. 4 mhp, 3 dsp13 3(kontenjan) Akp geriye ne kaldı 4 3 16=2331-23=8 de chp sayın halil posbıyığa ve sayın hayrettin kartala hayırlı olsun. CHP nin bu güne kadar dim dik ayakta duruşunun sırrı nedir biliyormusunuz biatçılık hiç yapmadı. Evet Biatçılığı çok iyi biliyorduk çünkü bu Akp ye mahsustu ama bu zihniyet asla chp zihniyeti değil arkadaşlar. Bu Devşirmeyle gelenlerin zihniyeti ve bu zihniyet CHP nin kalesi Ereğliyi bitirdi. Ereğli yeniden 1990 lı yıllara geri dönüyor haberiniz olsun.... 0 0 Yanıtla

Advertisement