CHP Silifke Kadın Kolları Başkanı Yörükçü Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

CHP Silifke Kadın Kolları Başkanı Yörükçü Güven Tazeledi

CHP Silifke Kadın Kolları Başkanı Yörükçü Güven Tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Şerife Yörükçü yeniden seçildi.

07.12.2015 10:59

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Şerife Yörükçü yeniden seçildi.

Kongree CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, İl Kadın Kolları Başkanı Pakize Güler de katıldı.

Parti ilçe binasında yapılan kongrede ilk önce divan oluşturuldu. Divan Başkanlığı'na Av. Harika Levent seçilirken, yardımcılıklarına Pakize Güler, Ezgi Demirtaş ve Zeynep Direk seçildi.

Kongre öncesi bir konuşma yapan ve seçime tek aday olarak giren Şerife Yörükçü, "Gerek yerel seçimlerde gerekse genel seçimlerde CHP Silifke Kadın Kolları olarak başarılı bir çalışma politikası izledik. Bizi bu çalışmalarımızda destekleyen Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize, İlçe Başkanımız ve yönetimine, partimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen kadın kolları yöneticilerimiz ile partililerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bugüne kadar il ve ilçe kadın kolları ile birlikte güzel çalışmalarda bulunduk. Ev hanımı olmamla birlikte çocuklarımdan, eşimden ailemden zaman ayırarak çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdik. Köy çalışmalarında bulunarak mahalle bazlı ev ev çalıştık" dedi.

Yapılan kongrede Kadın Kolları Başkanlığına Şerife Yörükçü seçilirken yönetim kuruluna Aynur Sapmaz, Hacer Özcan Erdağ, Havva Aydın, Ruşen Aktaş, Rabia Yanalak, Saniye Tekinal, Kadiriye Metin, Fatma Dönmez, yedek yönetim kuruluna Ülker Ünal, Göksel Bütün, Hatice Önge, Durdane Odabaşı Fevziye Sefer, Hatice Eren, Zeynep Sağ ve Fatma Demirçin getirildi.

CHP Kadın Kolları il delegeliklerine ise Hacer Özcan Erdağ, Aynur Sapmaz, Havva Aydın, Ruşen Aktaş, Rabia Yanalak, Saniye Tekinal, Kadiriye Metin, Fatma Dönmez, Durdane Odabaşı Raziye Özsin, Hatice Eren, Fatma Demirçin, Fatma Oğuzoğulları, Münevver Sarımsakçı, Serpil Coşkun, Ülker Zil, Ayşe Uygun, Ayşe Doğan, Hatice Kırdar, Keriman Yüce, Zeynep Direk, Hatice Dal, Hayriye Gönül, Günay Direk ve Şerife Yörükçü seçildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Silifke Kadın Kolları Başkanı Yörükçü Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement