Cihat Şener Altındağlı Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Cihat Şener Altındağlı Gençlerle Buluştu

Cihat Şener Altındağlı Gençlerle Buluştu

"Hayatımız Sınav" programını hazırlayan ve sunan eğitimci Cihat Şener, Altındağlı çocuklarla bir araya geldi.

26.05.2012 15:56

"Hayatımız Sınav" programını hazırlayan ve sunan eğitimci Cihat Şener, Altındağlı çocuklarla bir araya geldi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte uzman eğitimci Şener, üniversite sınavlarına girecek öğrencilere taktikler verdi. Motivasyon, sınav kaygısı, sınav teknikleri, stresle başa çıkma yolları, aile ile ilişkiler, öğretmen öğrenci ilişkileri gibi konuların ele alındığı söyleşide çocuklar, gelecekleri için hayati önem taşıyan sınavlar öncesi hem stres attı hem moral buldu. Cihat Şener, çocukların yanı sıra velilere de seslenerek, "Mümkünse çocuklarınızı sınava yalnız gönderin. Çünkü siz gittiğinizde oradaki gerginlik daha da artıyor" dedi.

Öğrencilere verdiği tavsiyelerde sakin ve kontrollü olmanın taşıdığı önemin altını çizen Şener, "Salona erken gidiniz ama erkenden çıkmayın. Soruları tırnaklarınızla kazıyınız ve ne çıkarabiliyorsanız çekinmeden yapınız. Çünkü her soru sizin için büyük bir avantajdır" diye konuştu.

Söyleşiye katılan öğrencilerden Gülpınar Gençlik Merkezi üyesi Yasemin Kılıç, 9 Haziran'da SBS'ye gireceğini belirterek, "Cihat hocayı dinlemek çok faydalı oldu. Heyecanı ve stresi yenmenin yöntemlerini öğrendik" dedi.

Söyleşinin sonunda Şener, öğrenciler için "Umuyorum her şey gönlünüze göre olur" dileğinde bulundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihat Şener Altındağlı Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement