Çinli Dansçılara Fındık Önerisi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çinli Dansçılara Fındık Önerisi

17.05.2012 15:48

Ordu Valisi Orhan Düzgün, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Ordu'ya gelen Çin Ejder ve Aslan Dans Topluluğu'nu ağırladı.

Ordu Valisi Orhan Düzgün, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Ordu'ya gelen Çin Ejder ve Aslan Dans Topluluğu'nu ağırladı.

Valilik toplantı salonunda dans grubu üyeleriyle bir araya gelen Düzgün, fındığın öneminden bahsetti.

Çinli gruba fındık hakkında bilgi veren Vali Düzgün, şunları kaydetti:

"Ordu, dünyada en fazla üretildiği şehirlerin başında geliyor. Dünyadaki her 4 fındığın 3'ü Türkiye'de, 1'i de Ordu'da üretiliyor. Belki fındığı birçoğunuz ilk defa tadıyor. Fındık, ekibinize de uygun bir ürün. Akrobatik hareketler yapıyorsunuz. Her bir fındık atom gibi enerji deposudur, bunun etkisini de yaptığınız gösterilerden fark edeceksiniz ve kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Sizlere vereceğimiz kutunun içerisinde fındık var. Yalnız günde bir avuçtan fazla tüketmeyin."

Daha sonra öneriyi dikkate alan grup, masadaki kavrulmuş fındıkları yiyerek Vali Düzgün'e teşekkür etti.

Dans grubu, ziyaretin ardından şehir turu atarak çeşitli gösterilerde bulundu.

- ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çinli Dansçılara Fındık Önerisi - Son Dakika


Advertisement