Çocuklar Yaz Kampı'na Gönderildi - Son Dakika
Yerel

Çocuklar Yaz Kampı'na Gönderildi

Çocuklar Yaz Kampı\'na Gönderildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çocuk Yaz Kampı'na Sanayi, İplik ve Şilbe mahalleli 102 çocuk ile katılım sağladı.

15.06.2015 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün bu yıl onuncusunu organize ettiği Elazığ'ın Gezin ilçesindeki Çocuk Yaz Kampı'na Yenişehir İlçesi Sanayi, İplik ve Şilbe mahallelerinden toplam 102 çocuk katılım sağladı. 5 gün sürecek olan kampta çocuklar, satranç, akıl oyunları, resim, akran eğitimi, el becerileri, müzik ve halk oyunları atölyelerinden faydalanacak. Ayrıca çocuklar sportif faaliyetler kapsamında spor turnuvaları (basketbol, voleybol ve futbol), langırt, bisiklet, masa tenisi ve masa hokeyi gibi etkinliklerden de yararlanacak.

Kampa gitmek üzere çocuklar sabah saatlerinde Sümer Park Ortak Yaşam Alanı'nda bir araya geldiler. Kampa katılacak olan çocuklara Yenişehir Belediyesi Eş başkan Yardımcısı Gülistan Nazlier Koyuncu eşlik etti. Burada konuşan Koyuncu, her yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Yaz Kampı çocukların gelişimlerine büyük bir katkı sağladığını belirterek, "Çocuklar burada aldıkları eğitimlerle hem gelişimlerine katkı sağlayacak hem de maddi olanaksızlardan dolayı tatil yapamayan çocuklarımız, tatil ortamıyla buluşarak doyasıya eğlenme imkânı bulacaklardır" dedi.

Velilerde bu tür sosyal aktivitelerin çocukların gelişiminde büyük bir rol oynadığını dile getirerek memnuniyetlerini ilettiler. Kampa katılacak çocukların isimlerinin okunmasından sonra, çocuklar, eğitmenleri eşliğinde Hazar Gölü Yaz Kampına doğru hareket etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Çocuklar Yaz Kampı'na Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement