İbrahim Kalın: İstiklal Caddesinde Meydana Gelen Patlamada Hayatını Kaybeden Kardeşlerimize Allah'tan Rahmet, Yaralılara Acil Şifalar Diliyorum. - Son Dakika
Yerel

İbrahim Kalın: İstiklal Caddesinde Meydana Gelen Patlamada Hayatını Kaybeden Kardeşlerimize Allah'tan Rahmet, Yaralılara Acil Şifalar Diliyorum.

İbrahim Kalın: İstiklal Caddesinde Meydana Gelen Patlamada Hayatını Kaybeden Kardeşlerimize Allah\'tan Rahmet, Yaralılara Acil Şifalar Diliyorum.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “İstiklal caddesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Olay çok yönlü olarak incelenmektedir ve tüm boyutlarıyla ortaya çıkartılacaktır. Hiçbir saldırı Türkiye’nin azim ve direncini kıramayacaktır” dedi.

13.11.2022 18:51  Güncelleme: 20:32

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "İstiklal caddesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Olay çok yönlü olarak incelenmektedir ve tüm boyutlarıyla ortaya çıkartılacaktır. Hiçbir saldırı Türkiye'nin azim ve direncini kıramayacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, bugün İstanbul'da meydana gelen patlamaya ilişkin taziye mesajı yayınladı. Kalın'ın sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şöyle:

"İstiklal caddesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Olay çok yönlü olarak incelenmektedir ve tüm boyutlarıyla ortaya çıkartılacaktır. Hiçbir saldırı Türkiye'nin azim ve direncini kıramayacaktır."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İbrahim Kalın: İstiklal Caddesinde Meydana Gelen Patlamada Hayatını Kaybeden Kardeşlerimize Allah'tan Rahmet, Yaralılara Acil Şifalar Diliyorum. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement