Dağcılardan Gençlik Tırmanışı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Dağcılardan Gençlik Tırmanışı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Adıyaman'da dağcılar, gençlik tırmanışını gerçekleştirdi.

Adıyaman'da dağcılar, gençlik tırmanışını gerçekleştirdi.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı dağcı sporcular, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Karadağ mevkinde başarılı bir şekilde tırmanışlarını gerçekleştirdiler.

Dağcılık İl Temsilcisi Mehmet Ali Yılmaz tırmanışla ilgili olarak yaptığı açıklamada, her yıl Adıyaman dağcıları olarak değişik tırmanma alanlarında gerek yürüyüş gerekse aletli yamaç tırmanışları gerçekleştirdiklerini belirtti.

Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında da bu önemli ve anlamlı hafta kapsamında Karadağ mevkinde tırmanışı tamamladıklarını belirten Yılmaz, "Yıllık faaliyet programımız çerçevesinde de faaliyetlerimizin devam edeceğini belirterek tüm gençlerimizi dağcılık sporuna katılım ve ilgi göstermeleri istiyoruz"diye konuştu.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA