Dardanel'de Buruk Mutluluk - Son Dakika
Yerel

Dardanel'de Buruk Mutluluk

Dardanel\'de Buruk Mutluluk

Marmara grubunda şampiyon olarak, Antalya’da düzenlenen Türkiye şampiyonasına katılan kırmızı-beyazlı kulübün U17 takımı, şampiyonada oynadığı futbol ile göz doldururken kıl payı kaçırılan Türkiye Şampiyonluğu camiayı üzüntüye boğdu.

04.06.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara grubunda şampiyon olarak, Antalya'da düzenlenen Türkiye şampiyonasına katılan kırmızı-beyazlı kulübün U17 takımı, şampiyonada oynadığı futbol ile göz doldururken kıl payı kaçırılan Türkiye Şampiyonluğu camiayı üzüntüye boğdu.

Şampiyona boyunca oynadığı karşılaşmalarda rakiplerine karşı bariz üstünlük kuran Çanakkale Dardanelspor Aydınspor 1923 karşısında aldığı şanssız yenilgi sonrasında final şansını kaçırmıştı.

Çanakkale Dardanelspor'da Alt yapı sorumlusu Bülent Büberci, "Öncelikle Çanakkale Dardanelspor'un misyonunun ne olduğunu şampiyonada göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sporcularımız şampiyona boyunca gerek konakladıkları otel'de, gerekse oynadıkları maçlarda sergiledikleri oyun ve davranışlarla örnek birer birey olduklarını gösterdiler. Her zaman kulüp olarak şunu diyoruz. 'Çanakkale Dardanelspor'a futbolcu yeteneğiyle gelir, karakteri ile kalır.' Bu doğrultuda kentimizi başarı ile temsil eden sporcularımızı ve teknik adamlarımızı tebrik ediyorum. Ayrıca Çanakkale Dardanelspor alt yapısının gelişiminde verdiği maddi desteğin yanı sıra, manevi olarak bizlerin yanında olan kulüp başkanımız Sayın Mehmet Önen'e teşekkür ediyoruz. Kaçırılan Türkiye şampiyonluğundan dolayı belki üzüntü duyuyoruz, ama bu şampiyonada sporcularımızın örnek tavırlarının yanı sıra elde ettikleri küçümsenemeyecek kadar büyük olan Türkiye dördüncülüğünden dolayı da gurur ve mutluluk duyuyoruz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dardanel'de Buruk Mutluluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement