Demirci'de Tayini Çıkan Komutana Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Demirci'de Tayini Çıkan Komutana Veda Yemeği

Demirci\'de Tayini Çıkan Komutana Veda Yemeği

Demirci İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Bayram Tahanoğlu için veda yemeği düzenlendi.

05.08.2015 16:28

Demirci İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Bayram Tahanoğlu için veda yemeği düzenlendi.

İlçe Garnizon Komutanı Bayram Tahanoğlu'nun Çanakkale'nin Ezine ilçesine atanması sebebiyle Demirci Kaymakamlığı tarafından veda yemeği verildi. Sabancı Öğretmenevi'nde düzenlenen veda yemeğine, Demirci Kaymakamı Atila Kantay, eşi Müjgan Kantay, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Şevken, Celal Bayar Üniversitesi Demirci Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. İsmail Taşlı, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Moray,Cumhuriyet Savcısı Sinan Emirler, Asliye Hukuk İcra Sulh Ceza Hakimi Ertuğrul Düşkün, Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Mehmet Nurullah Yalçı Baro Temsilcisi Avukat H.Rahmi Argun, Askerlik Şube Başkanı Muharrem Dede ile daire amirleri ve personel katıldı. Veda yemeğinde konuşan İlçe Kaymakamı Atila Kantay, yaklaşık 4 yıldır ilçede hizmet veren Bayram Tahanoğlu'nun güvenlik ve asayiş hizmetlerinin yürütülmesinde, üstün hizmetlerinin bulunduğu vurguladı. Kaymakam Atila Kantay, Garnizon Komutanı Bayram Tahanoğlu ile ilçede verimli bir çalışma ortamı bulduklarını ifade ederek, "Birlikte olduğumuz süre içerisinde tüm kamu kurum ve kuruluşlara sıcak ilgi ve alaka göstererek her konuda destek verdi. İlçemizde sağlanan huzur, güven, birlik ve beraberlik ile vatandaşlarımız arasında sağlanan uyum ortamına vesile olması nedeniyle Kaymakam Atila Kantay olarak çok teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinde de aynı çalışma azmiyle başarıların devamını diliyorum" dedi.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ise İlçe Garnizon Komutanı Bayram Tahanoğlu ile ilçe başkanlığı ve belediye başkanlığı döneminde özverili çalışmalar yaptıklarını kaydederek, "Bundan sonraki hayatında yine aynı ilkeler çerçevesinde devam edeceğini umuyoruz. Kendisini tanımaktan da memnunuz. İnşallah hayatınızın bundan sonraki aşamalarında da inşallah karşılaşırız. Ben kendisine başarılar diliyorum. Sağlıklı uzun ömürler diliyorum." diye konuştu.

İlçe Jandarma Komutanı Bayram Tahanoğlu da "Adıma düzenlenen bu nazik davete karşı Kaymakamımız Sayın Atila Kantay ve katılanlara çok teşekkür ediyorum. Demirci ilçesinde görev yaptığım süre içerisinde dostluk ve huzur içerisinde geçirdiğim bu güzel günler daima hatırımda yaşanacaktır. Demirci halkımızdan görmüş olduğum ilgi ve alakadan dolayı herkese teşekkür ederek başta kaymakamımıza, değerli kurum amirlerine, Demirci halkına saygı ve şükranlarımı sunarım. Kapımın ve gönlümün her zaman kendilerine açık olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.

Yemek sonunda tayini çıkan Garnizon Komutanı J.Üsteğmen Bayram Tahanoğlu'na Demirci Kaymakamı Atila Kantay tarafından plaket ve ilçenin meşhur el halısı takdim edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirci'de Tayini Çıkan Komutana Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement