Denizli'de evlenen polis memurları İsmail Şahin Erdem ile Melikşah Aydın'ın nikah merasiminde, çiftin meslektaşları gelin ve damadı birbirine kelepçeleyerek ayrılmamaları dileğinde bulundu.
Denizli Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları İsmail Şahin Erdem ile Melikşah Aydın, Denizli Belediyesi İncilipınar Nikah Salonu'ndaki törenle hayatlarını birleştirdi.
Çiftin nikahının kıyılmasının ardından nikah memuru evlilik cüzdanını gelin Melikşah Aydın'a verdi. Nikah merasimi sonrası tebrikleri kabul eden yeni evli çifte arkadaşları kelepçe sürprizi yaptı.
Koruma Şube Müdürlüğü'nde baş polis olarak görev yapan Yüksel Karademir, yeni evli çifti "ömür boyu ayrılmamaları" dileğiyle birbirlerine kelepçeledi. Kandemir, kelepçenin anahtarını da geline vererek, mutluluklar diledi.
Muhabir: İbrahim Süzer/ Mustafa Dermencioğlu/ Tolga Albay
Yayıncı: A. Fatih Tekcan - DENİZLİ
Son Dakika › Yerel › Denizli'de Kelepçeli Nikah - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.