Depremzede Ecrin'e konteynır kentte doğum günü sürprizi - Son Dakika
Yerel

Depremzede Ecrin'e konteynır kentte doğum günü sürprizi

Depremzede Ecrin'e konteynır kentte doğum günü sürprizi Kahramanmaraş'ta Koordinatör Vali olarak görev yapan Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, konteynır kentte yaşayan Ecrin'e doğum günü sürprizi yaptı.

28.02.2023 09:16  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Depremzede Ecrin'e konteynır kentte doğum günü sürprizi

AĞRI - Kahramanmaraş'ta Koordinatör Vali olarak görev yapan Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, konteynır kentte yaşayan Ecrin'e doğum günü sürprizi yaptı.

Kahramanmaraş'ta Koordinatör Vali olarak görev yapan Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın konteynır kenti ziyaret ettiği esnada orada yaşayan minik Ecrin'in 9'uncu yaş günü olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Vali Varol, Başkan Sayan ve Kızılay gönüllüleri aldıkları pastayla arkadaşları ile birlikte oyun oynayan Ecrin'e sürpriz yaptı. Pastayı karşısında gören Ecrin mutluluğunu gizleyemedi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan "Bugün konteynır kenti ziyaretimiz esnasında Ecrinin yaş günü olduğunu öğrendik, Sayın Valimiz ve Kızılay gönülleri ile birlikte doğum günü süpriz yapmak istedik ve arkadaşlarının katılımıyla Ecrin'e çok güzel bir doğum günü gerçekleştirdik. Küçük kızımıza hayırlı ve güzel bir ömür diliyorum" dedi.

Depremzede Ecrin\'e konteynır kentte doğum günü sürprizi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Depremzede Ecrin'e konteynır kentte doğum günü sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement