Depremzede Öğrenciler İçin Moral Gecesi - Son Dakika
Yerel

Depremzede Öğrenciler İçin Moral Gecesi

Van'ın Gevaş ilçesindeki İzzeddin Şir Anadolu Lisesi öğrencileri, depremden sonra okullarına gelen 20 depremzede arkadaşı için moral gecesi düzenledi.

03.01.2012 13:40

Van'ın Gevaş ilçesindeki İzzeddin Şir Anadolu Lisesi öğrencileri, depremden sonra okullarına gelen 20 depremzede arkadaşı için moral gecesi düzenledi.

Van'daki depremlerin ardından Milli Eğitim Müdürlüğü, Gevaş ilçesinde bulunan İzettin Şir Anadolu Lisesi'nde merkezden 20 öğrenciyi pansiyonlu olarak yerleştirdi. Bu süreçte eğitimlerine bu okulda misafir öğrenci olarak devam eden öğrenciler için, arkadaşları tarafından moral gecesi düzenlendi. Gecede, tiyatro ve skeç gösteriler yapılarak, türküler seslendirildi, şiirlen okundu. Hep birlikte eğlenen öğrenciler gece sonunda aralarında hediyeleşti.

Geceyi organize eden okulun meclis başkanı Ahmet Elmas, evleri ve okulları hasar gören arkadaşlarına moral vermek için geceyi düzenlediklerini bildirdi. Düzenlenen geceyle arkadaşları arasında bir kaynaşmanın olduğunu ifade eden Elmas, aynı zamanda Van'dan gelen arkadaşlarına depremi unutturmak istediklerini söyledi.

Okulda öğrenimine devam eden misafir öğrencilerden Yağmur Turan ise, geçici olarak eğitimlerine devam ettikleri okulda hem idarenin hem de arkadaşların kendilerine çok iyi davrandıklarını belirterek, düzenlenen gece için arkadaşlarına teşekkür etti.

- VAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Depremzede Öğrenciler İçin Moral Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement