Dev Yatırımlar Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Dev Yatırımlar Başlıyor

Dev Yatırımlar Başlıyor

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, Kuruçay ve Emet kavşaklarında yapılacak alt ve üst geçit projesi için ilgili kurum amirleri ilçe kaymakamı Yüksel Kara başkanlığında bir araya geldi.

20.12.2016 11:33

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Kuruçay ve Emet kavşaklarında yapılacak alt ve üst geçit projesi için ilgili kurum amirleri ilçe kaymakamı Yüksel Kara başkanlığında bir araya geldi. Dev projenin ihale aşaması tamamlanırken bölgede çalışma yapacak kurumların üzerine düşen görevler netleştirilmiş oldu.

Tavşanlı'da ulaşımı farklı bir noktaya taşıyacak olan kavşaklar projesine start veriliyor. Yüklenici firma belirlendi ve Tavşanlı Belediyesi Meclis Salonu'nda yatırım sürecini birebir ilgilendiren kurumların temsilcileriyle toplantı düzenlendi. İlçe kaymakamı Yüksel Kara'nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, TCDD Bölge Müdürü Adem Sivri, Karayolları Bölge Müdürlüğü Proje Etüd Başmühendisi Kemalettin Karadeniz, Arge Başmühendisi Adem Yeşil, DSİ 34. Şube Müdürü Emre Moaloğlu, OEDAŞ İl Müdürü Kamil Uğur Mumcu, OEDAŞ Tesisleşme ve Yatırım Baş Mühendisi Ramazan Söyler, Türk Telekom Teknik Operasyonlar Müdürü Hasan Korkmaz, Tavşanlı Belediyesi birim amirleri ve Tunçbilek Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ahmet Ülker katıldı.

Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, bu yatırımın ilçe adına büyük ve önemli bir yatırım olduğunu söyleyerek tüm kurumların üzerine düşen görevi yerine getireceğinden emin olduğunu kaydetti. Kaymakam Kara, "Geçtiğimiz yıl bu yatırıma ilişkin kararlar alınmıştı. Kavşaklar projemizin son durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunmak ve neler yapılacağını konuşmak için bir araya geldik. Görevlerimizi belirleyeceğiz ve taahhüt altına alacağız. Hepinizi Vali Yardımcılığı görevimden tanıyorum. Burada üzerinize düşen görevi en iyi şekilde yapacağınızdan kuşkum yok" dedi.

TCDD Bölge Müdürü Adem Sivri'de bölgede yapılan 10 kavşak projesinden 7'sinin Kütahya, bunun 2'sininde Tavşanlı'ya yapıldığını söyleyerek kurum olarak bu yatırımların çok önemli olduğunu kaydetti. Sivri, "Bu çalışmamız ilk günden son haline kadar titiz bir şekilde ilerledi. Tavşanlı'da iki adet yatırım söz konusu ve açıkçası kurumumuz Kütahya ilimize büyük bir önem veriyor. Bu yatırımlar ilçemiz içinde kıymetlidir. Kurumlarımızın da bize yardımcı olmasını bekliyoruz. Biz ihalemizi yaptık ve duraksamadan yatırımımızı tamamlamak istiyoruz. Şimdiden ilgili arkadaşlara kurumum adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Toplantı sonrasında ilgili kurum amirleri alınan kararlara imza atarak, yatırımların ilçeye hayırlı olmasını temennisinde bulundular. (Tİ - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dev Yatırımlar Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement