Devir Teslim Töreninde Hemşerileri Özhaseki'yi Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Yerel

Devir Teslim Töreninde Hemşerileri Özhaseki'yi Yalnız Bırakmadı

Devir Teslim Töreninde Hemşerileri Özhaseki\'yi Yalnız Bırakmadı

65. Hükümetin yeni kabinesinde Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak yer alan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’yi hemşerileri devir teslim töreninde yanız bırakmadı.

25.05.2016 12:17

65. Hükümetin yeni kabinesinde Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak yer alan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'yi hemşerileri devir teslim töreninde yanız bırakmadı.

Devir teslim törenine Kayseri Milletvekilleri Sami Dedeoğlu, İsmail Tamer, Hülya Atçı Nergis, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çelik, MKYK Üyesi Yaşar Karayel, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan, diğer tüm ilçe belediye başkanları ve Ak Parti ilçe başkanları, partililer ve basının katılımıyla gerçekleştirilen törende 65. Hükümet'te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na getirilen Mehmet Özhaseki, "Önemli olan iyi iş yapabilmek. Bulunduğunuz yerde güzel işler yapabilmek, hayırlı eserler ortaya koyabilmek" dedi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Belediyecilikte adeta bir marka haline gelen Özhaseki inşallah çok önemli hizmetler yapacaktır. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki'ye yeni görevinde başarılar diler, Bakanlığının İlçemize, İlimize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Allah utandırmasın." dedi.

Devir teslim sonrasında Özhaseki, hemşerileri ile bol bol fotoğraf çektirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devir Teslim Töreninde Hemşerileri Özhaseki'yi Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement