Devrekli Muhtarlar Derneği 2. Olağan Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Devrekli Muhtarlar Derneği 2. Olağan Kongresi Yapıldı

Devrekli Muhtarlar Derneği 2. Olağan Kongresi Yapıldı

Devrekli Muhtarlar Derneği 2.Olağan Kongresi yapıldı.

28.04.2012 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devrekli Muhtarlar Derneği 2. Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut Başkan Ali Osman Çekirdekçi güven tazeledi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Devrekli Muhtarlar Derneği 2. Olağan Kongresi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Düzenlenen kongrenin Divan Başkanlığını Nevzat Eser yaparken, katip üyeliklerini Hakkı Terzi ve Şeref Camgöz yaptı. Tek liste ile girilen seçimlerde mevcut dernek başkanı Ali Osman Çekirdekçi, üyelerin oylarının tamamını alarak yeniden güven tazeledi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okumasının ardından Yönetim Kurulu Faaliyet raporlarının okunması müzekkeresi kabulü, Denetleme Kurulu raporlarının okunması, Yönetim Kurulu seçimi, üye aidatları, yeni kurulacak olan Karadeniz Muhtarlar Derneği'ne üye olma yetkisi verilmesi ve Denetim Kurulu seçiminin ardından oy kullanımına geçildi. Devrekli Muhtarlar Derneği'nin seçimlerinde Ali Osman Çekirdekçi, yeniden başkan seçilirken, Yönetim Kurulu üyeliklerine; Muhterem Benli, Kemali Yanık, Mustafa Karakaş, Muhterem Kabaoğlu, Celal Kör, Şenol Kalıncık, Muharrem Akpınar, İsmet Saraç ve Mehmet Kara seçildi. Düzenlenen kongrede konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, "Muhtarlık bir gönül işidir. Bu iş para ile yapılmaz ben eski muhtar çocuğu olduğum için bunları çok iyi bilirim. İktidar olarak muhtarlarımızın hak ettiklerini vermek için canla başla çalışıyoruz. Vatandaşlar arsında muhtarlığın kaldırılacağı söylentileri var bunlara asla itibar etmeyin bizim böyle bir çalışmamız söz konusu değil. Yeni yönetimin ve seçimlerin ilçemiz ve köylerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner ise, "İlçemize bağlı muhtarlarımız köyleri için gece gündüz demeden çalışmaktadırlar. Biz bunun farkındayız. Muhtarlardan ricam özellikle anlaşmalı boşanmaların gerçekleşmememsi için duyarlı olmalarını istiyorum bu olay köylerimizde oldukça fazla. Muhtarlarımız köylerimizin amirleri konumundadırlar. Bizler tüm muhtar arkadaşlarımızdan çok memnunuz. Bu gün yapılan kongrenin yeni yönetime ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Göreve yeniden seçilen Ali Osman Çekirdekçi ise, "Bana destek olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum bu kongrenin ilçemize ve yeni yönetime hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kongreye; AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, Özbağı Belediye Başkanı İsmail Gözlü, il genel meclis üyeleri, Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, muhtarlar derneği başkanları ve köy muhtarları katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrekli Muhtarlar Derneği 2. Olağan Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement