Didim Devlet Hastanesi'nden Hayırsevere Plaket - Son Dakika
Yerel

Didim Devlet Hastanesi'nden Hayırsevere Plaket

Didim Devlet Hastanesi\'nden Hayırsevere Plaket

Didim Devlet Hastanesi Kulak, Burun ve Boğaz (KBB) Polikliniğine cihaz alımı yapan hayırsever Zeki Arıkan, hastane yönetimi tarafından onurlandırıldı.

02.04.2012 15:45

Didim Devlet Hastanesi Kulak, Burun ve Boğaz (KBB) Polikliniğine cihaz alımı yapan hayırsever Zeki Arıkan, hastane yönetimi tarafından onurlandırıldı.

Didim Devlet Hastanesi yönetimi hayırsever işadamı Zeki Arıkan ve ailesini unutmadı. Didim Devlet Hastanesi KBB Polikliniğine radyo frekans cihazı alınmasını sağlayan Arıkan ailesine teşekkür plaketi vererek, duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Hastanede düzenlenen törene Hastane Başhekimi Uzm.Dr. Levent Kaplan, Hastane Başhekim Yardımcısı Gülay Yıldırım, Hastane Müdürü Cengiz Bayar, Hayırsever İşadamı Zeki Arıkan eşi Salih Arıkan ve kızları katıldı.

Hayırsever işadamı Zeki Arıkan'ın hastaneye kontrole geldiğinden hastanenin temizliği, düzeni konusundan memnun kalmasından dolayı kendilerini ziyaret edip yardıma bulunmak istediğini Hastane yönetimine bildirdiğini söyleyen Hastane Müdürü Cengiz Bayar "Bizde bu konuyu Başhekimimizle görüştük. Nasıl bir yardım yapabileceğini kendisine sorduk. Kendisi de bize her konuda destek olabileceğini söyledik. Bizde KBB Polikliniğinde kullanılması noktasında Radyo Frekans cihazın alınması yönünde talepte bulunduk. Doktorumuzun da bu konuda önerileri doğrultusunda dikkate alınarak kaliteli bir cihaz bize temin etti. Cihazımız 25 Bin TL'ye mal oldu. Bu cihaz ile boğaz ve burun ameliyatları kısa sürede kanamasız şekilde gerçekleştiriliyor. Yaklaşık 20 günde 40 ameliyat yapıldı zaten; Zeki bey'in şahsında kendisine ve ailesine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Hayırsever İşadamı Zeki Arıkan ise, kendisinin İstanbul'da oturduğunu ve Didim'de yazlığının bulunduğunu söyleyerek, "Hastanemize muayene olmaya geldim. Odaların kapısında koridorlarda hayırseverlerin isimlerini gördüm. Benim de o an içimde duygusal bir düşünce meydana geldi. Ardından Başhekim ve Hastane Müdürümüzle bir araya geldik. Kendilerine faydalı olmak istediğimi söyledim. Ardından Dr. İzzet Bey ile bir araya geldik ve cihaz konusu görüştük ve cihazı temin ettik. Hastanemizin daha güzel daha temiz ve disiplinli hale gelmesine katkımızı olduysa bizi mutlu eder" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Hastane Başhekimi Uzm. Dr Levent Kaplan Zeki ve Saliha Arıkan'a teşekkür plaketini verdi. Ardından toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Devlet Hastanesi'nden Hayırsevere Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement