Diyarbakır'da Öldürülen Leopar, Fuarda Sergileniyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakır'da Öldürülen Leopar, Fuarda Sergileniyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Diyarbakır\'da Öldürülen Leopar, Fuarda Sergileniyor
 Güncelleme: 

Geçen yıl av tüfeğiyle öldürüldükten sonra doldurulan leopar, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı'nda sergileniyor.

Geçen yıl Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde çoban tarafından av tüfeğiyle öldürüldükten sonra doldurulan leopar, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı'nda sergileniyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince Uluslararası Fuar Merkezi'nde 41 ülkeden binin üzerinde çocuğun katılımıyla açılan fuarda, yırtıcı memeliler arasında dişleri ve heybetli görünüşüyle cam fanusta sergilenen leoparın tahniti, yoğun ilgi görüyor.

Faruk Yalçın Darıca Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı yetkililerince açılan stantta yer alan kurt, yaban kedisi, dağ keçisi, maymun, leylek, tavşan ve akbaba gibi hayvan tahnitleri de ziyaretçi akınına uğruyor.

Fuar, 26 Nisan Cumartesi günü 20.00'ye kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak: AA

Advertisement