Diyarbakır Okul Sporları - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Okul Sporları

Diyarbakır'da okullararası badminton müsabakaları sona erdi.

27.11.2015 16:03

Diyarbakır'da okullararası badminton müsabakaları sona erdi.

Ziya Gökalp Spor Salonu'nda yapılan ve 8'i kız toplam 16 takımın yer aldığı okullararası badminton müsabakaları, final maçlarıyla tamamlandı.

Erkeklerde Burhanettin Yıldız Endüstri Teknik  Anadolu Lisesinin birinci olduğu müsabakalarda, Lice Anadolu Lisesi ikinci ve Gaffar Okan Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Kızlarda ise Yeni Diyarbakır Anadolu Lisesinin birinci olduğu müsabakalarda, Burhanettin Yıldız Endüstri Teknik  Anadolu Lisesi ikinci ve Yenişehir merkez Anadolu Lisesi de üçüncü oldu.

Diyarbakır Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim, yaptığı açıklamada, iki gün süren okullararası badminotan müsabakalarının sorunsuz olarak tamamlandığını söyledi.

16 takımın yarıştığı ve toplamda 80 sporcunun yer aldığı müsabakalarda başarılı olan takımların Diyarbakır'ı grup yarışmalarında temsil edeceğini belirten Erim, şöyle dedi:

"Badminton il müsabakalarımız tamamlandı. İki gün süren müsabakalarda başarılı olan ekipler Diyarbakır'ı daha sonra belirlenecek bir yerde grup yarışmalarında temsil edecekler. Grup müsabakalarında başarılı olan ekipler daha sonra yarı finaller oradan da Türkiye finallerine katılacaklar. Diyarbakır takımlarına şimdiden başarılar diliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır Okul Sporları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement