Doç. Dr. Oğurlu, Adaylık Sürecini Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Doç. Dr. Oğurlu, Adaylık Sürecini Değerlendirdi

Doç. Dr. Oğurlu, Adaylık Sürecini Değerlendirdi

Ak Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, adaylık sürecini değerlendirerek “Dün bu yolun sevdalısıydık.

08.04.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, adaylık sürecini değerlendirerek "Dün bu yolun sevdalısıydık. Bugün bu yolun yolcusu olduk" dedi.

Aday adaylığını açıkladıktan sonra adaymış gibi çalışmalarına devam eden ve herkesin gönlünü alana Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından yaptığı açıklamada "Dün bu yolun sevdalısıydık. Bugün bu yolun yolcusu olduk. Bizim mücadelemiz Türkiye'de ve dünyada hep beraber Aydın'ımızı alkışlanan bir şehir haline getirmek, Yeni Anayasa'ya katkıda bulunmak, Demokrasimize tehdit oluşturan oluşumlara geçit vermemek, Yeni Türkiye'yi her kesimin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı bir ülke olarak inşa etmek içindir. Bu mücadelemiz hep devam edecektir. Şimdiye kadar doğruluktan dürüstlükten adaletten ayrılmadan Hakkı Hakim kılmak için çalıştık. Şimdiden sonrada Rabbimin izin verdiği güç ve kudretle çalışmaya devam edeceğiz. Öncelikle eşim ve çocuklarımdan, akrabalarımdan, arkadaşlarımdan, temayüllerde ve mülakatlarda bizlerden desteğini esirgemeyen kardeşlerimden, tüm hemşehrilerimden Allah razı olsun. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doç. Dr. Oğurlu, Adaylık Sürecini Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement