Doğan'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Doğan'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yöneticiliğine atanan Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

25.01.2015 16:08

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yöneticiliğine atanan Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Adıyaman Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Anestezi ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı görevlisi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Öznur Uludağ, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yöneticiliğine atanan Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan'ı ziyaret etti. Daha sonra ise, Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu ile beraberindeki heyet Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan'a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan, "Hep birlikte ilimizde sağlık alanında daha yeniliklerle beraber kaliteli bir hizmeti sağlayacağız. Bu yüzden hep birlikte omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğan'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement