Doğubayazıtlı ihracatçılardan Abdullah Atalar’a destek kararı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Doğubayazıtlı ihracatçılardan Abdullah Atalar’a destek kararı

Doğubayazıtlı ihracatçılardan Abdullah Atalar’a destek kararı
02.04.2026 09:44

Doğubayazıt’ta bir araya gelen ihracatçılar ve sivil toplum temsilcileri, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği seçimleri öncesinde başkan adayı Abdullah Atalar’a destek verdi. Toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, yaklaşık 60 üyeli yapının tek çatı altında hareket etmesinin bölgenin ekonomik kalkınması için önemli olduğu ifade edildi.

İHRACATÇILAR VE STK TEMSİLCİLERİ DOĞUBEYAZIT’TA BİR ARAYA GELDİ

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği seçimleri öncesinde Doğubayazıt’ta düzenlenen toplantıda bölgedeki iş insanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bir araya geldi. Sanayici ve iş insanı Hasan Etigün’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyon, geniş katılımla dikkat çekti.

Toplantıda, bölgedeki ihracatçıların mevcut durumu, karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri ele alınırken, yaklaşan seçim süreci de gündemin önemli başlıklarından biri oldu. Katılımcılar, ihracatçıların ortak hareket etmesinin bölgesel kalkınma açısından kritik bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Ev sahibi Hasan Etigün yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı vererek, bölgenin ekonomik gelişimi için ihracatçıların tek ses olması gerektiğini ifade etti. Etigün, 11 Nisan’da Erzurum’da gerçekleştirilecek seçimlerde başkan adayı Abdullah Atalar’ı desteklediklerini açıklayarak tüm üyeleri bu süreçte ortak hareket etmeye davet etti.

Doğubayazıtlı ihracatçılardan Abdullah Atalar’a destek kararı

“BÖLGENİN KALKINMASI İÇİN ORTAK HAREKET ŞART”

Toplantıda konuşan başkan adayı Abdullah Atalar ise kendisine gösterilen destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Atalar, Doğubayazıt’ta bir araya gelen iş insanlarına ve organizasyonu düzenleyen Hasan Etigün’e teşekkür ederek, bölgedeki ihracatçıların sorunlarını çözmek ve ticaret hacmini artırmak için birlikte çalışacaklarını belirtti.

Yaklaşık 60 üyeye sahip Doğubayazıtlı ihracatçıların tek çatı altında hareket etmesinin önemine dikkat çekilen toplantıda, dayanışma ve iş birliğinin artırılması gerektiği vurgulandı. Katılımcılar, güçlü bir birlik yapısıyla hem bölgesel ekonominin hem de ihracat potansiyelinin daha ileriye taşınabileceği görüşünde birleşti.

Toplantı, birlik ve beraberlik mesajlarının ön plana çıktığı değerlendirmelerle sona ererken, seçim sürecinde ortak hareket edilmesi yönünde güçlü bir irade ortaya kondu.

Haber: Servet Aslan

Son Dakika Yerel Doğubayazıtlı ihracatçılardan Abdullah Atalar’a destek kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement