Kalkınma Bakanlığı ile Türkiye Bilişim Vakfı'nın ortaklığında başlatılan "Türkiye'de Akıllı Şehirler Uygulamalarının Envanter Tespiti ve Mevcut Durum Analizi Raporu" projesi kapsamına Düzce de giriyor.
Kalkınma Bakanlığı, Türkiye Bilişim Vakfı, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Türkiye Belediyeler Birliği'nin de paydaşları olduğu proje kapsamında tüm Türkiye'de başlatılan Akıllı Şehirler Hazırlık Değerlendirme Raporlama çalışması kapsamında tüm şehirlerin envanter tespitleri yapılarak ülke çapında "Akıllı Şehirler" stratejisinin oluşmasına yol gösterecek projeler geliştiriliyor.
Bu kapsamda başlatılan ve yılsonuna kadar tamamlanması hedeflenen "Akıllı Şehirler" projesi için ulaşım, enerji ve su alanlarını içeren bir anket hazırlanarak yerel yönetimlerin katılımını sağlamak amacıyla ilgili yerlere yazı gönderildi. - DÜZCE
Son Dakika › Yerel › Düzce 'Akıllı Şehirler' Projesinde - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?