Düzce GHSİM Karate Takımı Güçlendi - Son Dakika
Yerel

Düzce GHSİM Karate Takımı Güçlendi

Düzce GHSİM Karate Takımı Güçlendi

Düzce GHSİM Karate Takımı, Dünya ve Avrupa Şampiyonu karatecilerin katılımıyla gücüne güç kattı.

27.08.2013 09:52  Güncelleme: 10:06

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) Karate Takımı, Dünya ve Avrupa Şampiyonu karatecilerin katılımıyla gücüne güç kattı.

Karate A Milli Takımının gediklisi 5 karateci, Gençlik Spor Karate Takımına geçerek, bundan sonra Düzce için ter dökecek. Daha önce Kaski Spor adına yarışan ve Avrupa ile Dünya şampiyonalarında büyük derecelere imza atan karateciler, Düzce'yi tercih ederek, Gençlik Spor adına yarışacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate ve Milli Takım Karate Antrenörü Mehmet Albayrak'ın üstün gayretleri sonucunda Düzce'ye kazandırılan Yavuz Karamollaoğlu, Utku Şahin, Gökhan Gündüz, Osman Özmen ve Mehmet Uygur, İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı makamında ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate ve Milli Takım Karate Antrenörü Mehmet Albayrak, Avrupa ikincisi ve Dünya üçüncüsü olmuş takımın sporcularının Düzce'ye kazandıracağı çok şey olduğunu belirterek, "Artık Düzce için ter dökecekler. İlimizin adı bundan sonra daha çok duyulacak ve büyük başarılar elde edeceğiz. Milli Karatecilerimiz, Düzce'deki sporcularımıza, tecrübelerini aktaracaklar" diye konuştu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ise, Milli karatecilerin ilimizi tercih etmesinin çok önemli olduğunu ve Mehmet Albayrak'ın gayretinden teşekkür ettiğini kaydederek, "Düzce, karate branşında adından sürekli bahsettiriyordu. Aldığımız önemli dereceler ve şampiyonluklar var. Yeni arkadaşlarımızın katılımıyla, Milli Takımda sürekli Düzce'nin adı olacak. Bu da özellikle minik sporcularımıza cesaret ve azim aşılayacak. Arkadaşlarımıza hoş geldin diyor, Mehmet Albayrak'a da teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce GHSİM Karate Takımı Güçlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement