Ebso'nun Meslek Okulu Hedefi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ebso'nun Meslek Okulu Hedefi

17.06.2013 12:32

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Türkiye'nin 2023 yılı hedeflerine ancak üretim ve ihracatla ulaşabileceğini bildirdi.

EBSO'dan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Yorgancılar, yüksek katma değerli ürünlerin ancak eğitimli işgücü sayesinde gerçekleştirilebileceğini belirtti.

EBSO olarak mesleki eğitimin önemini sürekli gündemde tuttuklarını, İzmir'e bir mesleki eğitim kurumu kazandırmak için çaba gösterdiklerine dikkati çeken Yorgancılar, kente meslek okulu yapılması için hazırlanacak protokole imza atmaya hazır olduklarını kaydetti.

Yorgancılar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikli hedefimiz eğitim. İzmir'e ne kadar okul yapılsa az. Mesleki eğitim veren okulları yapmaya öncelikle organize sanayi bölgelerinden başlamalıyız. Belediyelerden de bu amaçla arazi tahsisi isteyebiliriz." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ebso'nun Meslek Okulu Hedefi - Son Dakika


Advertisement