Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne\'den Kısa Kısa

Keşan Kaymakamı Dınkırcı, Havsa Kaymakam Vekili Çakır'ı kabul etti.

03.01.2014 17:57

Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Havsa Kaymakam Vekili Mustafa Çakır'ı kabul etti.

Çakır, kaymakamlıktaki ziyarette, Ankara'da meslek içi kurslara katılacağını söyledi. Çalışmaları hakkında Dınkırcı'ya bilgi veren Çakır, Keşan Kaymakamı'na genel anlamda teşekkür etti.

Dınkırcı da ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydetti.

-Keşan Belediyesi'nce yapılan nikah işlemleri

Keşan Belediyesi evlendirme memurluğunda geçtiğimiz yıl 420 çiftin nikahı kıyıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, belediye evlendirme memurluğu'na müraacat eden çiftlerin evlenmelerine mani  bir hal bulunmadığı belirlendikten sonra nikah işlemlerinin yapıldığı belirtildi. Belediye evlendirme memurluğu tarafından 420 nikahın yapıldığı ifade edilen açıklamada, ayrıca yabancı uyruklu 10 kişinin de nikahlarının kıyıldığı kaydedildi.

-Sertifikalı emlak danışmanlığı kursu açılacak

Keşan ilçesinde sertifikalı emlak danışmanlığı kursu açılacak.

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) akreditasyon sorumlusu Seda Havale, yaptığı yazılı açıklamada, halk eğitim merkezi işbirliği ile açılacak sertifikalı emlak danışmanlığı kursunun mesleksizlik sorununa katkıda bulunacağını belirtti.

KTSO'nun yeni yılda meslek kursları açmaya devam edeceğini aktaran Havale, "Kursa kayıt başvuruları 10 Ocak Cuma günü mesai saati bitimine kadar devam edecek. Bu kapsamda yılın ilk kursu emlak danışmanlığı ile başlayacak. İşsizliğin en önemli alt yapısı olan mesleksizlik sorununun her zaman bilincinde olarak bölgemizde mesleksizlik sorununa çözüm olmak için meslek kurslarını açmaya devam edeceğiz. Kursumuz  1 ay sürecek" ifadelerini kullandı.

-Yıldız Erkekler Futbol Şampiyonası

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Yıldız Erkekler Futbol Şampiyonası'nın İpsala eleme maçları tamamlandı.

Kapucu Mahallesi'ndeki halı sahada oynanan karşılaşmalarda 2 grupta toplam 8 takım mücadele etti.

Maçların sonucunda A grubundan Yenikarpuzlu Mustafa Gergin Orta Okulu takımı, B grubundan ise Serhat Orta Okulu takımları Keşan elemelerine katılmaya hak kazandı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement