Edirnespor, Yıllar ile Sözleşme Yeniledi - Son Dakika
Yerel

Edirnespor, Yıllar ile Sözleşme Yeniledi

Edirnespor, Yıllar ile Sözleşme Yeniledi

Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, tecrübeli oyuncu Banu Yıllar ile sözleşme yeniledi.

26.07.2013 12:58

Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, tecrübeli oyuncu Banu Yıllar ile sözleşme yeniledi.

Banu Yıllar ile yapılan anlaşmanın ardından bir açıklama yapan kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu; "Banu Yıllar tecrübeli bir oyuncu. Geçtiğimiz sezon takımımıza geçici transfer ile geldi ama geçirdiği rahatsızlıklar sonunda çok fazla bir süre alamadı. Banu'nun tecrübesine güveniyor ve takımımıza her anlamda katkı sağlayacağına inanıyoruz. Banu tecrübesi ve yaşı itibarıyla takımımızda diğer oyuncularımıza da örnek olacak ve ablalık yapacaktır. Bu sezon ondan çok yararlı katkılar bekliyoruz. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Geçtiğimiz sezon ortası takıma katılan ama geçirdiği bir ameliyat sonucu sadece 11 karşılaşmada süre alabilen tecrübeli oyuncu, 1978 İstanbul doğumlu, 1.70 boyunda. 35 kez Yıldız ve Genç Milli takımlarda, forvet ve guard pozisyonlarında oynayan Yıllar, Basketbola Galatasaray ve Kocaeli Brisaspor altyapısında başladı; sırasıyla Kocaeli Brisaspor, Fenerbahçe, Erdemirspor, Migros, THY, Bursa Yıldırım Belediyespor, Galatasaray, Tarsus Belediyespor, Kocaeli B.şehir Belediyesi Kağıtspor, Edremit Belediyespor takımlarında TKB2L ve TKBL'de forma giydi.

Geçtiğimiz sezon TKBL'de forma giydiği Edremit Belediyesi'nde normal sezonda 11 maçta, 10.19 dakika ortalamada, 1.6 sayı, 0.6 ribaund, 0.1 asist ortalamasıyla yer aldı.

Geçici transfer ile geldiği Edirnespor'da ise geçtiğimiz sezonu TKB2L'de 11 karşılaşmada, 17.39 dakika ortalamada, 5.6 sayı, 1.7 ribaund, 1 asist istatistikleri ile tamamladı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirnespor, Yıllar ile Sözleşme Yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement