Edremit'te AK Parti Mobil Aracı Kentin Her Yerinde - Son Dakika
Yerel

Edremit'te AK Parti Mobil Aracı Kentin Her Yerinde

Edremit\'te AK Parti Mobil Aracı Kentin Her Yerinde

Türkiye geneli sadece İstanbul ve Balıkesir'de bulunan AK Parti mobil aracı, ilçeyi karış karış gezmeye devam ediyor.

29.08.2013 17:03

Türkiye geneli sadece İstanbul ve Balıkesir'de bulunan AK Parti mobil aracı, ilçeyi karış karış gezmeye devam ediyor.

AK Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak öncülüğündeki parti yetkilileri, bir yandan ilçe merkezinde diğer yandan ise mahalle belde ve köyleri ziyaret ederek mobil araçta yeni üye kaydı yapıyor.

Belirli zamanlarda ilçenin her yerini karış karış ziyaret ettiklerini ifade eden Yüzüak, "Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın ayağına giderek bir arada oluyor, sorunlarını dinleme fırsatı buluyoruz. Gerekli notlarımızı alarak sorunu hemen ilgililere ileterek takipçisi oluyoruz. Yeni üyelerimiz arasında toplumun her kesiminden insan mevcut. Bu da bizim ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Mahalle ve köylerde gezen araçlarımıza sadece partimize oy vermiş insanlar değil, muhalif insanlarda geliyor."dedi.

Son olarak Çamcı ve Hacıhasanlar köyünü ziyaret ettiklerini bildiren Yüzüak, "Mobil aracımızda partili partisiz çok sayıda vatandaşımız konuğumuz oluyor. Her yerde bize halkımızın Ak Parti hizmeti ile tanışılmak arzusu belirtiliyor. Gösterilen ilgi bizi memnun ederken, şevkimizi de artıyor" ifadelerini kullandı.

Bu arada mobil araçta ikramda da bulunuyor. Parti yetkilileri vatandaşa Türk ve parti bayraklarının yanı sıra şapka, hanımlara ise şal, çocuklarıda unutmayarak balon hediye ediyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'te AK Parti Mobil Aracı Kentin Her Yerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement