Educaturk 2. Kez Kayseri'de - Son Dakika
Yerel

Educaturk 2. Kez Kayseri'de

Educaturk 2. Kez Kayseri\'de

Türkiye'nin en büyük eğitim etkinliği Educaturk 2.kez Kayserililer ile buluşuyor."Educaturk Kayseri Yüksek Öğretim Günleri" 24-25 Ekim 2013 tarihleri arasında Kayseri Prof.Dr.Ahmet Bilge Kapalı Spor Salonu'nda bir kez daha kapılarını açıyor.9...

23.10.2013 10:18

Türkiye'nin en büyük eğitim etkinliği Educaturk 2. kez Kayserililer ile buluşuyor.

"Educaturk Kayseri Yüksek Öğretim Günleri" 24-25 Ekim 2013 tarihleri arasında Kayseri Prof. Dr. Ahmet Bilge Kapalı Spor Salonu'nda bir kez daha kapılarını açıyor.

9 yıldır İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde her seviyeden eğitim ve kariyer imkanlarını arayan öğrenci, mezun ve veliyi tek bir platformda buluşturan Educaturk, her yıl yeni bölgeleri bünyesine katarak büyümeye devam ediyor.

Girişin ücretsiz olduğu etkinliği ziyaret ederek, eğitim kurumları ile birebir görüşme imkanı bulup, bilgi edinirken Rehberlik ve Yabancı Dil öğretmenlerine de özel seminerler veriliyor.

Eğitim uzmanı ve program yapımcısı Sadık Gültekin liderliğinde gerçekleştirecek "Uluslararası eğitimde doğru rehberlik sertifika programı"na katılan öğretmenler, uluslararası eğitimde yol haritasının nasıl çizileceğini, kalitesi kanıtlanmış uluslararası sistemlerle, rehberliği ve doğru öğrenci/doğru program eşleşmesinin nasıl yapılacağını uzmanlarından öğrenecek. Programa katılan öğretmenlere sertifika da verilecek. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Educaturk 2. Kez Kayseri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement