Eğitim Bir-Sen'den Kayseri Şeker Fabrikası'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir-Sen'den Kayseri Şeker Fabrikası'na Ziyaret

Eğitim Bir-Sen\'den Kayseri Şeker Fabrikası\'na Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası'nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Akdeniz'i makamında ziyaret etti.

23.07.2013 14:51

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası'nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Akdeniz'i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen Genel Kurul'da Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Abdulkadir Akdeniz'e başarılar dileyen Aydın Kalkan, "Kayseri Şeker Fabrikası, şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin önemli sanayi kuruluşlarından biridir. Son yıllarda basında sıkça gündeme gelmiştir. Bu kuruluşların verimli kullanılması ve yönetilmesi ekonomik gelişmemiz açısından çok önemlidir. Türkiye'nin ve Kayseri'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak insanımızı ve ülkemizi ilgilendiren her konu bizi de ilgilendirmektedir ve biz de bu konularla ilgilenmekteyiz. Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen olarak sendikacılıkta yeni bir vizyon ve misyon anlayışı getirdik. Kayseri'de ve ülke genelinde 11 iş kolundan 10'unda yetkiliyiz. Artık uluslar arası temsil yetkisi de Memur-Sendedir. Bağırıp çağırmayı, hakaret etmeyi, kırıp dökmeyi sendikacılık zannedenlere bu işin nasıl yapıldığını da göstermekteyiz" diye konuştu.

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Akdeniz de, ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek, "Sivil toplum kuruluşları, toplumun önemli bir dinamiğidir. Gelişmiş ülkelerin sivil toplum kuruluşlarına çok önem verdikleri bilinen bir gerçektir. Ülkemizde de son yıllarda önemli değişim ve gelişmeler olmaktadır. Biz işbirliğine her zaman açığız" dedi.

Sendikanın yayınlarından oluşan bir setin hediye edilmesi iyi dilek ve temennilerle ziyaret sona erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir-Sen'den Kayseri Şeker Fabrikası'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement