Elazığ'da Kültür-sanat - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da Kültür-sanat

Elazığ\'da Kültür-sanat

Elazığ'da bu hafta Ankara Devlet Tiyatrosu "Rab Şeytana Dedi Ki" adlı oyunu, İstanbul Devlet Tiyatrosu ise "Kırmızı Şemsiye" adlı çocuk oyununu sahneleyecek.

15.12.2011 11:00

Elazığ'da bu hafta Ankara Devlet Tiyatrosu "Rab Şeytana Dedi Ki" adlı oyunu, İstanbul Devlet Tiyatrosu ise "Kırmızı Şemsiye" adlı çocuk oyununu sahneleyecek.

Ankara Devlet Tiyatrosu, "Rab Şeytana Dedi Ki" adlı oyunu bugün saat 20.00'de Elazığ'da sahneleyecek. Nihat Asyalı'nın yazdığı, Bozkurt Kuruç'un yönettiği oyunda, mitolojide ve kutsal kitaplarda yer alan Sysphos ve sabreden Eyüp öyküleri, müzikli ve danslı bir şekilde anlatılıyor.

Dekor tasarımını Güven Öktem'in, müzik düzenini Cem İdiz'in, giysi tasarımını Esra Selah'ın, ışık tasarımını Zeynel Işık'ın ve dans düzenini ise Cihan Yöntem'in üstlendiği 2 perdelik oyunda, Yasemin Ballı, Buğra Kocatepe, A. Sinan Pekinton, Durukan Ordu, Fatma Öney, Batuhan Yalçın, Gülderen Çelen, Perran Vurdum, Ayça Narlı, Nazlıcan Fırat, Serkan Melikoğlu, Tugay Ak, Yusuf Ozan Demirbaş, Ecmel İs ve Serap Odabaşı rol alıyor.

İstanbul Devlet Tiyatrosu ise "Kırmızı Şemsiye" adlı çocuk oyununu Elazığ'da 21 Aralık Çarşamba günü saat 11.00 ve 14.00'te çocuklarla buluşturacak.

Aytül Akal, Mavisel Yener ve Nilay Yılmaz'ın yazdığı oyunu, Tuna Öztunç yönetiyor. Reji asistanlığını Nuran Uslu'nun, dekor ve giysi tasarımını Medine Yavuz'un, ışık tasarımını Akın Yılmaz'ın, müziğini Deniz Gürzumar'ın, dans düzenini İnes Kiremitçi'nin yaptığı oyunda, Lale Ertiş, Aytuğ Civan, Meral Arslan, Özlem Arıkan, Arda Tunaseli, Ömer Hüsnü Turat, Aslı Şahin, Hilal Sebil Teker, Seda Öziş, Kazım Balta, Ali Kopan ve Sibel Dilan Kalço rol alıyor.

- ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elazığ'da Kültür-sanat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement