Elbistan'daki Spor Tesislerinde İnceleme - Son Dakika
Yerel

Elbistan'daki Spor Tesislerinde İnceleme

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Elbistan ilçesindeki spor tesislerinde incelemede bulundu.

03.01.2013 17:40

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Elbistan ilçesindeki spor tesislerinde incelemede bulundu.

Kabakçı, Elbistan Spor Salonu'na yaptığı ziyarette, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçmiş dönemlerde atıl kalan spor salonlarının son dönemde düzenlenen etkinliklerle işlev kazandığını belirtti.

Tesislerdeki bazı sıkıntıların teker teker çözüme kavuştuğunu anlatan Kabakçı, şunları kaydetti: "Karasal iklim olan Elbistan gibi yerlerde en büyük sıkıntımız salonların ısıtılmasıdır. Elbistan'da 15 yıl sonra ilk defa ısınmayla ilgili problemi hallettik."

Elbistan'daki spor salonunun bir çok il merkezinde olmadığını dile getiren Kabakçı, ilçede spor anlamındaki eksikliklerin giderilmesi için çalışma yaptıklarını kaydetti.

Elbistan Oruçoğlu Stadyumu'nu yıl içeresinde sentetik zemin yapmayı amaçladıklarını belirten Kabakçı, "Mutlaka burada sentetik zeminli bir futbol sahasının olması lazım. Bunun mücadelesini ve çalışmasını başlatacağız. Elbistan'a 'Gençlik Merkezi' yapılması ile ilgili çalışmamız var. Yer tahsisi konusunda sıkıntımız var. Bakanlığımız buraya çok güzel bir gençlik merkezi inşa edecek" diye konuştu.

Ziyarete, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz ve diğer yetkililer eşlik etti.

Muhabir: Kenan Arayıcı/ İsmail Hakkı Demir

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elbistan'daki Spor Tesislerinde İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement