Eldemir, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Eldemir, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Eldemir, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Tokat Devlet Hastanesi’ndeki kamu görevinden istifa eden Mustafa Eldemir, MHP Tokat Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

12.02.2015 15:46

Tokat Devlet Hastanesi'ndeki kamu görevinden istifa eden Mustafa Eldemir, MHP Tokat Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Parti binasında düzenlenen programda MHP İl Başkanı Fatih Demirkol ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçen Eldemir, açıklamalarda bulundu. Eldemir, Tokatlıların hizmetine talip olduğunu ifade ederek, "Bugün ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmak Türk milletinin her bir ferdinin boynunun borcudur. Ekonomik imkansızlıklarla boğuşulduğu bugünde kamudan gelen biri olarak kamuda çalışan arkadaşlarımın sorunlarını ve çözümlerini bilmekteyim. Kamudaki görevimde şahsiyet bulduğum ülkücü hareketin siyasi kadro hareketi; partim Milliyetçi Hareket Partisi'nden Tokat Milletvekili Aday Adayı olmak üzere istifa ettim. Allah nasip ettiği müddetçe Türk milletinin bir ferdi olarak Tokatlı hemşehrilerimin emrinde olacağım. Halkın içinden, kamudan gelen bir kardeşiniz olarak hepinizin dualarına desteklerine talibim" dedi.

Eldemir, Tokat Ülkü Ocakları başkalığı, Ordu ocak ve üniversite başkanlığı, başbakanlıkta bakan müşavirliği siyasi bakan danışmanlığı Türk Sağlık-Sen İl Başkanlığı ve üst kurul delegelikleri, kamu çalışanları kalkınma ve dayanışma vakfı il başkanlığı, Kızılay Derneği üst kurul delegeliği, çeşitli vakıf ve derneklerde ve sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaptı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eldemir, Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement