Emeklilere TOKİ İçin Bir Araya Geldiler - Son Dakika
Yerel

Emeklilere TOKİ İçin Bir Araya Geldiler

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Türkiye Emekliler Derneği 2. Başkanı ve Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Erarslan, emekliler için Toplu Konut evlerinin son durumunu konuşmak amacıyla Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile bir araya gelerek, yapılacak çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

03.04.2016 16:59

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Türkiye Emekliler Derneği 2. Başkanı ve Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Erarslan, emekliler için Toplu Konut evlerinin son durumunu konuşmak amacıyla Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile bir araya gelerek, yapılacak çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Öğretmenevinde gerçekleşen görüşmede Türkiye Emekliler Derneği 2. Başkanı ve Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Erarslan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Fatih Çakır bir araya geldi. Toplantı hakkında açıklamada bulunan Türkiye Emekliler Derneği 2. Başkanı ve Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Erarslan, kaymakamlık tarafından kendilerine yer gösterildiğini ve 4 dönüm yerle ilgili imara açık olmayan bir bölümün olduğunu, bununla ilgili de Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile görüşerek alanın imara açılması konusunda fikir alış verişinde bulunduklarını söyledi.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu' da konuşmasında hükümet olarak vaat ettikleri her şeyi seçimlerden sonra yerine getirdiklerini, yer ile ilgili de TOKİ idarecilerini Ereğli' ye getirerek çalışma yaptırmaları ile işe başlayacaklarını, uygun görülmesi halinde Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile İmar çalışması hakkında görüşeceklerini söyledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emeklilere TOKİ İçin Bir Araya Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement